I 10 år har Petters butikk gått bedre og bedre. Nå må han utvide bemanningen

Artikkelen er over 2 år gammel

– Sånn som det har utviklet seg har vi begge arbeidet i stillinger langt over 100 prosent, forteller daglig leder Petter Solheim.

DEL

Siden 2008 har Petter Solheim drevet hengerbutikken og -verkstedet HengeRE på Valleåsen i Re kommune. Hvert eneste år har bedriften økt omsetningen.

– Nå må jeg få inn en ekstra så jeg kan gå ned til en 100 prosent stilling igjen, forteller daglig leder Petter Solheim.

I fjor hadde bedriften en omsetning på 11,7 millioner kroner +mva.

LES OGSÅ: Aleksander er Vestfolds beste kjøretøyselev

Strekker seg litt ekstra

Hengerforhandlere finnes det, ifølge Petter, nok av i området Tønsberg/Re. Det han mener gjør at folk velger å handle hos han er derimot ikke lavere priser eller bedre markedsføring enn konkurrentene.

– Både prisene våre og markedsføringen vi har kjørt har på ingen måte vært noe bedre eller dårligere enn våre konkurrenter. Det som jeg mener kanskje gjør at forretningen min har det lille ekstra er vår flexible åpningstid og helhetstilbudet vårt.

– Hvis det er noen som ringer meg på kveldstid er både jeg og Lars Martin, min medarbeider, veldig tilbøyelige til å både hjelpe til med kjøp, vedlikehold og reparering av hengere. En ekstra ting som kanskje gjør oss litt spesielle er at vi ofte har reservedeler på lager og kan foreta en reparasjon innen ganske så rimelig tid. Det er sjelden at kundene mine må vente i mer enn dag på å få reparert hengeren sin.

LES OGSÅ: Tilbakekaller 127.000 biler. Du kan være rammet av svindel

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kunder fra Svalbard og Polen

I snitt selger Petter omtrent 400 hengere i året. Med tanke på nærheten til Jarlsberg Travbane skulle man tro at brorparten av disse gikk under kategorien hestetransport. Solheim forteller derimot at av de 400 hengerne ha selger i året, er kun 60 egnet til hestehengere.

– Vi selger en del hestehengere, men de utgjør en liten del av totalen. Vi har derimot kunder fra hele Norge som kommer hit. Selv om du fleste kundene våre er her i Vestfold, har vi hatt folk innom her som har kommet helt fra Bergen, Trondheim, Svalbard og Polen.

Med den store veksten de har hatt de siste årene, ser Solheim seg nødt til å utvide staben.

– Per i dag er vi kun to ansatte her. Sånn som det har utviklet seg har vi begge arbeidet i stillinger langt over 100 prosent. Så nå må vi utvide bemanningen med en medarbeider til i første omgang for å kunne fortsette å tilby det vi har tilbudt fram til nå, avslutter Solheim.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken