«Nettopp livestreaming av idrett og andre arrangementer vet vi våre lesere setter pris på»

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

KommentarMedieverden og medievaner er i stadig endring. Ikke minst er behovene dere lesere har helt forskjellig fra hva det var for få år siden. Og nettopp lesevanene er med på å gjøre mye med hva vi som lokalavis tilbyr.

Og mens vi tidligere mest synset om hva vi trodde var mye leste saker, så sitter vi nå med en helt annen kunnskap i den digitale verden. Vi kan selvfølgelig ikke se hva som leses mye på papir, men alt på op.no har vi god kontroll på. Og vi er sikre på at en god sak er en god sak, uansett hvilken plattform den leses på.

Vi vet også at saker om Larvik håndballklubb har utstrakt lesing, ikke minst når det gjelder saker og oppdatering av kamper. Derfor har vi også satset betydelige ressurser på det.

Etter noen sesongers opphold fra direktesendinger på op.no, da håndballforbundet selv tok over og distribuerte på sin egen kanal, er vi nå tilbake bedre og mer enn noensinne. Alle hjemme- og bortekamper vil vises. Allerede i morgen vises kampen mellom Larvik og Rælingen på op.no.

Dette takket være en avtale som Amedia har inngått på med Norges Håndballforbund. På samme måte som vi også har avtale med Fotballforbundet, og som gjør at vi kan vise Frams kamper i Oddsenligaen.

Nettopp livestreaming av idrett og andre arrangementer vet vi våre lesere setter pris på. Det er en viktig del av vår rolle som lokal allmennkringkaster. Det er derfor en formidling av lokale nyheter og begivenheter vi gjerne vil gjøre enda mer av.

I den sammenheng er vi også helt åpne på å få det til i samarbeid med lag og foreninger. Vi makter ikke å gjøre alt selv, men hvis noen har lyst til å være med på dette, så er op.no den lokale mediearena som når ut til flest.  

Det er bare å ta kontakt, så kan vi finne på mye spennende sammen!

Bli med på live-laget i Larvik!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags