BedreLarvik – og Larvik

– TRIST: Sølver Sjulstad (innfelt) er ikke nådig mot sambygding Gry Anette Lie.

– TRIST: Sølver Sjulstad (innfelt) er ikke nådig mot sambygding Gry Anette Lie. Foto:

Av
DEL

MeningerDet nærmer seg valg. Vi er i gang igjen. Det ser vi av kommentarsida i ØP og innlegg fra Gry Anette Lie. Det advares mot å «stemple og dømme hverandre». Litt rart da nesten hele innlegget er gjennomsyret av nettopp det. Trist hvis det å snakke andre ned blir hovedtonen i valgkampen. Hvilken «heis» Gry Anette Lie føler hun sitter i, vet jeg heller ikke.

Politikk er mer enn å sitte i formannskap og kommunestyre. Politikk er mer enn å snakke med store bokstaver og prege overskrifter. Politikk er å delta i gruppemøter, lokallagsmøter og fora på fylkes- og landsnivå – for der å jobbe for det en synes er best for bygd og by. Politikk er å lytte, lære og mene. Sammen med andre.

Når det gjelder deltakelse på liste, har vi i Senterpartiet ikke noen dårlig Lardal-samvittighet. Én femdel av lista er fra gamle Lardal. For øvrig ikke noen stor betydning. Dette er et lokalvalg for Larvik og vi veit vi har et parti for hele Larvik – ikke bare øvre.

Partipolitikken er ikke aleine om å bety noe for bygd og by. Enda viktigere er nok den enorme innsatsen som legges ned i lag og foreninger. Innsats for unge og gamle. Det være seg alt fra det store apparatet rundt fotball for unge, løyperydding- og kjøring, turgrupper, sanitetsforeninger, osv., osv. Lista er kjempelang og viktigheten av arbeidet enorm. Både økonomisk og for lokalsamfunna. Ikke minst er den viktig for identitet, sosialt samvær og trivsel. For gamle Lardal og de andre by- og bygdesentra. Larvik kommunes støtte til lag og foreninger er en veldig god investering. Kanskje bedre enn noe annet.

Se framover – ikke bakover. Men bygg videre på det alt det gode vi har. I grendelag og bydeler.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags