Gå til sidens hovedinnhold

Lurer du på noe om kommunesammenslåingen? Da finner du trolig svaret på denne nye nettsiden

Artikkelen er over 4 år gammel

På nyelarvik.no legger kommunikasjonsrådgiver Hildegunn S. Riksfjord ut «alt» som skjer rundt kommunesammenslåingen.

Tirsdag denne uka inntok en rykende fersk nettside verdensveven. Navnet er nyelarvik.no og de kommende månedene vil den være stedet å gå dersom man vil holde seg oppdatert på hva som skjer i sammenslåingsprosessen for tiden.

Nettsiden lå ute allerede mandag kveld, men den offisielle åpningen var tidlig dagen etter, opplyser Hildegunn S. Riksfjord.

– Her skal vi samle alt av informasjon om det som skjer, hva som blir vedtatt, hvilke prosesser som pågår – ja, rett og slett alt som rører seg rundt sammenslåingsprosessen, forteller hun.

Oppdateres fortløpende

Riksfjord ble nylig ansatt som kommunikasjonsrådgiver for sammenslåingen og vil ha som en av sine viktigste oppgaver å få siste nytt om dette arbeidet ut til folket. Da er en brukervennlig og oversiktlig hjemmeside som kan nås med et tastetrykk, et utmerket verktøy å ha.

Klikker man seg inn, er Jan Arvid Kristengård det første ansiktet man ser. Et lite klikk til, så får man en presentasjon av den nyansatte prosjektlederen som skal være rådmann fra 1. januar 2018. Informasjon om nytt kommunevåpen og arbeidet med nye veinavn for kommunen som er i emning, ligger også lett tilgjengelig sammen med en artikkel om en mulig promoteringsfilm.

Les også: Folk ser mer tangatruse og underliv enn Lågen, land og fjord

Men innholdet vil stadig endre seg – i takt med alt det spennende som skjer de kommende ti og en halv månedene.

– Nettsiden vil bli oppdatert fortløpende med nyheter så fort det skjer noe nytt, lover Riksfjord, som understreker at nyelarvik.no ikke er tenkt som en konkurrent til lokalavisa når det gjelder dekningen av den første sammenslåingen i Larvik siden 1988.

– Nei, det er på ingen måte målet vårt. Men det er noe med å samle og presentere det som har skjedd og det som kommer til å skje på en kort, enkel og faktabasert måte. Alt skal ut, forteller hun.

Også hvis man møter på skjær i sjøen underveis.

– Hvis det er noen saker som går i stå, så må vi informere om det også. Til og med hvis det ikke skjer noe og prosesser kanskje drøyer lenger enn de skulle ha gjort, vil vi skrive om det og forklare hvorfor det tar litt ekstra tid, forsikrer Riksfjord.

Håper siden blir mye brukt

1. mars tar nevnte Kristengård fatt på jobben som prosjektleder. Da vil snøballen begynne å rulle for alvor.

– Mange prosesser er allerede i gang, heldigvis. Men når prosjektlederen er på plass, starter det store arbeidet med å få oversikt over alle prosjektene som skal settes i gang eller som alt er i gang, og med å finne ut hvor de står.

Kommunikasjonsrådgiveren håper den nye nettsiden blir flittig brukt av larvikinger og lardølinger i tiden framover.

– Lurer man på noe, er det bare å gå inn på nyelarvik.no. Der skal man få svar. Skulle man mot formodning ikke finne det man leter etter, eller ha innspill til prosessen, er det bare å ta kontakt, sier Riksfjord.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.