Gå til sidens hovedinnhold

Kommuneseniorene med variert høstprogram

Artikkelen er over 1 år gammel

Larvik kommunalansattes seniorforening hadde 10 års jubileum i januar, og har også denne høsten satt opp et variert program.

– Vi skifter mellom temamøter, bedriftsbesøk, kortere og lengre turer, forteller Nils Melau, leder i LKS.

Bekjentskap til hva som skjer i Larvik kommune holdes stadig fram. Vi liker å følge med i hva som skjer. Denne høsten er det besøk til Larvik havn, som et viktig info-bidrag. Det blir foredrag, omvisning og kaffesamling, midt i september.

Høsten startet med dagstur til Fossesholm herregård på Vestfossen og til Blaafarveverket på Modum. Interessant å se 1700 talls interiør og se prosessen med utvinning av kobolt, til den flotte blåfargen.

I oktober står litteraturinspirasjon på programmet. Liv Gade, litteraturens gledesspreder gjester oss, i Blåboksen på Bølgen. Hun har med masse nye bøker fra denne høsten, til gratis utlodning. Det blir gode tips til julegaver.

Mot jul er julemarkedene i skuddet, og LKS skal til en av de største her i landet, på Bærums Verk, i slutten av november.

Der blir omvisninger og muligheter for å gjøre en god handel. På hjemtur svinger vi innom Nordby kjøpesenter og tar den nye Color line hybrid ferja hjem.

Semesteret avsluttes i desember med julelunsj på Wassilioff hotell i Stavern. Det betyr gjerne borddekning til 100 personer.

Styret planlegger allerede for våren 2020. Mange har gode kollegatreff gjennom LKS, og nye pensjonister er hjertelig velkommen.

Larvik kommunalansattes seniorforening er for alle tidligere ansatte i kommunen, som har sluttet sitt arbeidsforhold der, ved pensjon.

Kommentarer til denne saken