Får Larvik eller Lardal årets Miss?

Bethel Hailegiorgis, til høyre, og Nicole Elisabeth Stia

Bethel Hailegiorgis, til høyre, og Nicole Elisabeth Stia Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag kveld skal det avgjøres. Blant 15 kandidater skal årets representant til Miss Univers og Miss World kåres. To av kandidatene er fra vårt distrikt.

DEL

– Dette blir en utrolig spennende helg. Nå har vi jobbet fram mot dette i mange måneder. Jeg er både spent og gleder meg, sier Bethel Hailegiorgis fra Larvik, som er en av kandidatene som har nådd finalen i Miss Norway, sammen med Nicole Elisabeth Stia fra Lardal.

Nå er det sponsorpoeng og stemmer fra publikum som teller, sammen med dommerpanelets mening etter showet på Wahlmanns salonger i Oslo lørdag kveld.

Les også: Travel innspurt mot missetittel

Spennende innspurt

Hvem som går av med de gjeveste premiene lørdag kveld, der representanter til Miss Universe og Miss Norway skal utpekes, avgjøres både på grunnlag av de poeng deltakerne har skaffet seg underveis med aktiviteter, presseoppslag og deltakelse i veldedighet, SMS-stemmer fra lesere på nett, og av hva dommerne synes etter sceneopptreden under finalen.

– Det å skaffe seg publisitet har vært en viktig del, og her tror jeg at jeg har gjort en god jobb, sier Bethel Hailegiorgis.

(artikkelen fortsetter under bildet)

– Dette har vært en utrolig spennende tid, og jeg har lært og utviklet meg mye. Jeg har blant annet engasjert med i problematikken rundt omskjæring, og det har jeg tenkt å fortsette med uansett hvordan det går i finalen. Dette er noe jeg virkelig har følt det er riktig å engasjere meg i, sier hun.

Dagen før dagen i Oslo er det spenning inne på internettsiden til Miss Norway. Fredag ettermiddag lå Bethel Hailegiorgis på en 8. plass på oversikten over kandidatenes aktivitetspoeng, foran Nicoel Elisabeth Stia på 9. plass.

Les også: I toppen to uker før finalen

I oversikten over stemmene fra leserne lå Stia på en 6. plass, mens Hailegiorgis lå på en 13. plass.

Rekkefølgen skifter imidlertid fortsatt hele tiden, etter som kandidatene registrerer inn sin aktivitetspoeng, og leserne avgir sine stemmer.

Les også: Nicole presenterer seg med Larvik og Lardal i Miss Norway-video

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nicole Elisabeth Stia

Nicole Elisabeth Stia Foto:

Siste forberedelser

Fredag kveld og lørdag blir hektiske timer for de 15 kandidatene som er igjen i konkurransen.

– Vi skal gå gjennom koreografien til showet hos coatch Klara Szalai fra Larvik, og så er det naturligvis sminke og hår.

– Det blir noen spennende timer denne helgen, men jeg gleder meg veldig, sier Bethel Hailegiorgis.

Vinner en av de lokale jentene den norske finalen, venter enten Miss Univers-konkurransen og kamp om en gratis toppleilighet på Manhattan i ett år. Blir en av jentene nummer to, blir hun sendt videre til Miss World-finalen, og vinneren der kan nyte et gratis opphold på tilsvarende leilighet i London.

Vil du hjelpe jentene fra Larvik og Lardal fram til seier? Gå inn på www.missnorway.org og avgi din stemme.

Les også: Nicol og Bethel videre

Les også: Mot semifinale i Miss Norway med ny sponsor

Les også: Klara fra Larvik lærer Miss Norway å gå

Les også: Føler seg utnyttet av norskeid bettingselskap

Artikkeltags