Ingen erstatter Kim Larsen lørdag – hele konserten er avlyst

AVLYST: Konserten med Kim Larsen og Kjukken på Fredriksvern Verft lørdag 28. juli er avlyst.

AVLYST: Konserten med Kim Larsen og Kjukken på Fredriksvern Verft lørdag 28. juli er avlyst.

Artikkelen er over 1 år gammel

Den siste konserten under StavernLive har dessverre blitt avlyst på grunn av sykdom. Jon Sigurd Jacobsen, daglig leder av StavernLive, melder at det ikke kommer til å bli en erstatter for Kim Larsen.

DEL

Mandag kveld kom nyheten om at Kim Larsen og Kjukken avlyser alle konserter i Norge i juli og august. Dette inkluderer også konserten som skulle holdes på Fredriksvern Verft lørdag 28. juli.

I vinter ble det kjent at den folkekjære dansken hadde fått kreft, og selv om han nå er tilbake på scenen har han funnet ut at han ikke klarer å gjennomføre de planlagte sommerkonsertene i Norge.

– Vi synes også dette er fryktelig leit, sier Jon Sigurd Jacobsen, daglig leder bak StavernLive.

LES OGSÅ: Kaupang med større sommertilbud – men noe mangler

Hele konserten blir avlyst

Jacobsen forteller at det ikke kommer til å bli en erstatter for artisten lørdag kveld, og derfor blir hele konserten blir avlyst.

– Mye av grunnen er at det er altfor kort tid for å finne en annen artist. Samtidig har publikum kjøpt billetter for å se Kim Larsen og Kjukken, derfor kan vi ikke sette noen andre på scenen, sier Jacobsen.

Dette er tredje året StavernLive har vært i Larvik og dette er første gang de har måtte avlyse en konsert. Konserten med Kim Larsen og Kjukken skulle være den siste av mange konserter som har vært i sommer.

Tidligere i sommer har det vært god stemning med blant annet CC Cowboys, Åge og Sambandet, Dire Straits Experience og Vamp.

– Det blir StavernLive neste år også, så jeg kan love at vi kommer sterkere tilbake, sier Jacobsen.

Alle billetter kan refunderes på TicketMaster informerer Jacobsen.

Artikkeltags