Han har spilt med Clapton, Knopfler, Emmylou, Everly Brothers og en hel flokk til med verdensstjerner. Lørdag var han i Larvik.

Magnus Berg og Albert Lee viste solid gitarspill og stor spilleglede

Magnus Berg og Albert Lee viste solid gitarspill og stor spilleglede Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Konserttilbudet i Larvik er stort, og noen ganger kommer det artister av sjeldent kaliber til byen.

DEL

Som lørdag kveld da Albert Lee og tre medmusikanter entret Sanden scene. Og det ble en kveld som vil minnes lenge av de rundt 150 folka som hadde tatt turen.

Hvis en ser bort fra de virkelig store som har vært på festivaler og utendørs konserter i Larvik, er det neppe noen som kan vise til en maken merittliste som pluss 70 år gamle Albert Lee.

Som gitarist har han spilt med Everly Brorhers, Emmylou Harris, Eric Clapton, Mark Knopfler, for å nevne noen av de svært mange som har hyra inn den engelske gitaristen til konserter og innspillinger.

Med sin spesielle stil, rent virtuost mange ganger, og klokkeklare lyd på gitaren, skapte han musikalsk magi i lille Larvik denne lørdagskvelden.

Og aller mest artig var det da han dro opp stortalentet Magnus Berg fra Indre Østfold, til å bidra på de to siste låtene. Da blei generasjonene visket bort ved hjelp av to gitarer på vakkert vis. 

Les mer: Stor heder til Gitarfestivalen

Magnus Berg og Albert Lee imponerte under konserten lørdag kveld.

Magnus Berg og Albert Lee imponerte under konserten lørdag kveld. Foto:

Artikkeltags