deLillos returnerer med udødelige sommerklassikere

FAST TRADISJON: deLillos i Kjerringvik den siste lørdagen i juli er for mange en fast sommertradisjon.

FAST TRADISJON: deLillos i Kjerringvik den siste lørdagen i juli er for mange en fast sommertradisjon. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Neste helg er det igjen duket for tradisjonell sommerkonsert i Tjølling når gutta fra deLillos vender tilbake til Kjerringvikfestivalen.

DEL

Denne sommeren går den 22. runden med Kjerringvikfestivalen av stabelen. Arrangementet har over sine to tiår rukket å bli en sommertradisjon for mange.

– Det er veldig hyggelig at det skjer noe nede i Kjerringvik. Bakgrunnen for konserten er at Lars Lillo-Stenberg og familien hadde hytte her ute, og han tilbrakte mye tid her om sommeren da han var yngre. Derfor er det ekstra stas at vi har klart å flette denne sammenhengingen til en fast sommerkonsert, forteller Fred Otto Evensen fra arrangørkomiteen.

PÅ «HJEMMEBANE»: deLillos er på mange måter på «hjemmebane» i Kjerringvik. Her fra da de spilte på festivalen i 2013.

PÅ «HJEMMEBANE»: deLillos er på mange måter på «hjemmebane» i Kjerringvik. Her fra da de spilte på festivalen i 2013. Foto:

Neste lørdag returnerer deLillos nok en gang til Tjølling med flere av sine udødelige, stemningsfulle klassikere på spillelista, og Evensen røper at bandet gleder seg like mye hvert år.

– Det blir helt topp! deLillos-konsert i Kjerringvik siste lørdagen i juli hører sommeren til for mange. Vi har en stor dugnadsgjeng som bringer det hele i havn, noe vi er utrolig takknemlig for, fremhever han.

I fjor var det drøye 600 tilskuere som samlet seg for å se en av Lars Lillo-Stenberg og co. I år håper arrangørene at besøkstallene vil være noenlunde det samme i år, om ikke høyere.

– Været har jo en del å si for hvor mange som tar turen, men vi håper selvfølgelig på noe lignende i år. Prognosen ser bra ut, sier Evensen avslutningsvis.

Dørene åpnes klokken 17:00, og både band og arrangører ønsker alle generasjoner hjertelig velkommen til en familievennlig, intim og akustisk utendørskonsert.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags