Kim Larsen spiller som planlagt i Stavern til sommeren

AVLYSER IKKE KONSERTENE: Kim Larsen, som i desember ble diagnosert med prostatakreft, er på bedringens vei og avlyser ingen konserter i sommer.

AVLYSER IKKE KONSERTENE: Kim Larsen, som i desember ble diagnosert med prostatakreft, er på bedringens vei og avlyser ingen konserter i sommer. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den 72 år gamle artisten skal være på bedringens vei etter behandling for prostatakreft, som han ble diagnostisert med i desember i fjor. Konserten på Fredriksvers Verft til sommeren vil derfor gå som planlagt.

DEL

I desember i fjor fikk den anerkjente danske artisten konstatert prostatakreft. Det var mange som fryktet at konserten, som skal spilles på Fredriksvern Verft i Stavern 28. juli 2018, skulle bli avlyst. Nå bekrefter Norsk Artist Formidling at Kim Larsen er på bedringens vei og at konserten til sommeren vil gå som planlagt.

Les også: Kristine fra Stavern på Norske Talenter

På Kim Larsen og Kjukkens offentlige Facebookprofil ble det skrevet et innlegg torsdag ettermiddag som starter slik:

«Jeg skal hilse fra Kim Larsen og si mange takk for alle vennlige hilsninger, som er sendt til ham blant annet via denne facebooksiden. Det går godt fremover med Kim Larsen, og han følger rehabiliteringsplanen fint. Han og bandet ser fram til sommerkonsertene»

Les også: Oppkalte datteren etter Liverpools supportersang – nå opplever han stygge kommentarer og trusler på sosiale medier

Måtte avlyse vinterkonserter

På grunn av behandlingen for prostatakreften måtte 72-åringen avlyse 24 konserter i Danmark i januar, februar og mars. Heldigvis er nå artisten på bedringens vei og heller ingen av de andre konsertene i Danmark, Sverige eller Norge i sommer vil bli avlyst. Kim Larsen og Kjukken skal til sammen spille sju konserter i Norge i juli og august i år.

I tillegg til at konsertene skal gå som planlagt i sommer offentliggjør de også at Kim Larsen og Kjukken skal spille på årets Skanderborg Festival – Smukfest 2018. Det blir den eneste festivalopptreden i år.

Artikkeltags