Korona og munnbind

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Selv om det er økende smitte også i Larvik, ser jeg med forbauselse at svært få benytter seg av munnbind i butikker og steder der folk kommer litt tett på hverandre, til tross for at legen Kjell Midtgård skrev et faglig velbegrunnet innlegg for dette i ØP for noen dager siden.

Selv har jeg gått med munnbind siden økingen av smittede i Larvik den siste tiden. Det er den rimeligste og enkleste beskyttelsen, også i forhold til næringslivet. Om det ikke er 100 % garanti mot all smitte, gir det en ekstra trygghet i tillegg til spriting av hender og det å holde avstand. Noen synes munnbind er ubehagelig å ha på seg, men i motsetning til noen av de hjemmelagede må jeg si at de medisinske munnbindene som kan kjøpes på apoteket er både lette å ta på seg og bekvemme å puste i.

Min oppfordring er derfor – la det gå sport i det og bruk munnbind konsekvent så er det større mulighet for at vi alle sammen kan feire en tilnærmet normal jul med familien.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken