Det skriver NRK på sine nettsider.

Politiet rykket torsdag i forrige uke ut etter melding om at en mann kom inn på en bensinstasjon i Molde og meldte fra om at han var blitt bortført. Ifølge et vitne som var på jobb på Shell-stasjonen var mannen skadet i ansiktet og virket redd og sløv, skriver NRK.

LES OGSÅ: Ble ikke trodd i retten at det handlet om flytting

Stakk av

Politiet tror mannen har klart å stikke fra de som bortførte ham.

– Vi tror at de stoppet fordi mannen måtte luftes, eller skulle på toalettet, og i denne anledning har han klart å melde fra, sier jourhavende jurist i politiet i Nordmøre og Romsdal, Johan Petter Iversen til NRK.

Ifølge NRK har politiet pågrepet tre menn og en kvinne i Molde. Etterforskningen viste at mannen, som er fra Molde, hadde blitt fraktet fra Larvik til Molde mot sin vilje.

– De fire personene sier at de ikke har gjort noe galt i denne sammenhengen, sier Iversen til NRK.

LES OGSÅ: Stjal båt på henger - kjørte seg fast

Ransaking i Larvik

Da politiet i Molde fikk framsatt ransaking i Larvik fant politiet store mengder narkotika.

– Det er en betydelig mengde. Vi vil ikke si hva slags type narkotika det er snakk om av hensyn til etterforskningen, sier politiinspektør Magnar Pedersen ved Vestfold politidistrikt til NRK.

De fire personene, tre menn og en kvinne, som var innblandet i bortføringssaken ble fraktet tilbake til Larvik. Mennene er fremsatt for varetektsfengsling mens kvinnen er løslatt.