Ambjørnsen avslører: Kommer med ny bok om Elling etter 15 år

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Forfatter Ingvar Ambjørnsen kunne under arrangementet på Pakkhuset i Larvik onsdag kveld overraskende avsløre at den populære romanfiguren blir vekket til live igjen. Nå har han blitt blogger på internett.

Ingvar Ambjørnsen deltok i det første av fem «Skavlan»-konsepter foran et stort publikum på restauranten, sammen med visesanger og forfatter Ole Paus.

Programleder under kvelden var NRKs Mette Stensholt Schau, og under samtalen med Ingvar Ambjørnsen røpet den populære forfatteren fra Larvik overraskende at han er i gang med å skrive på den femte boken om Elling, Ambjørnsens kanskje mest populære romanfigur.

Se video av intervjuet med Ambjørnsen øverst i artikkelen.

«Kom til meg som blogger»

Ambjørnsen fortalte på Pakkhuset at han gjentatte ganger har fått spørsmål om han kommer til å skrive bøker om Elling igjen, men at han kategorisk har svart at han er ferdig med romanfiguren for godt.

Onsdag kveld fortalte imidlertid forfatteren at det var i forbindelse med diskusjoner om blogging på internett han begynte å få ideer om å vekke romanfiguren til live igjen.

«Etter 15 år meldte Elling seg igjen. Han begynte å sende blogger til meg i fjor høst», fortalte Ambjørnsen fra Scenen i indre havn i Larvik.

Blir blogger

Og det er nettopp som blogger på nett Elling ifølge Ingvar Ambjørnsen skal komme tilbake, som en meningsytrer på både politiske og andre plan.

- Han blogger om alt fra matoppskrifter til de store spørsmål. Foreløpig har han ikke blitt noen netthetser, sa forfatteren.

Når boken, eventuelt den første av flere bøker, kommer ut, kom ikke fram under seansen på Pakkhuset, men Ambjørnsen lovte å komme tilbake til Pakkhuset i Larvik 9. november.

- Da kommer jeg sammen med Elling, fortalte han til sitt publikum, og la til at det vil være en stor prosess å skrive det han betegnet som en «bloggroman» ferdig.

Se video av intervjuet med Ambjørnsen øverst i artikkelen.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags