Stavern-aktuelle Kim Larsen har fått kreft – regner med å være tilbake i sommer

KREFT: Kim Larsen har fått kreft og avlyser 24 konserter på grunn av behandlingen. Men 72-åringen håper å være klar til konserten i Stavern i slutten av juli. Her fra Bøkeskogen i 2010.

KREFT: Kim Larsen har fått kreft og avlyser 24 konserter på grunn av behandlingen. Men 72-åringen håper å være klar til konserten i Stavern i slutten av juli. Her fra Bøkeskogen i 2010. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kim Larsen og hans band Kjukken har avlyst alle konserter i vinter, men den danske veteranen tror han er tilbake før konserten i Stavern i juli.

DEL

28. juli skal nemlig Kim Larsen og Kjukken ha konsert på Fredriksvern Verft, og to dager senere skal de videre til Foynhagen i Tønsberg.

Selv om 72-åringen nå har avlyst 24 konserter i Danmark i januar og, februar og mars, skal sommeren etter planen ikke være i fare, i følge danske Jylland-Posten.

«Jeg ber om unnskyldning mange ganger overfor både publikum og arrangører. Jeg er i ferd med å bli gammel, og har mot min vilje måtte innse at jeg trenger ekstra tid for å komme i spilleform igjen. Men jeg regner med å være klar til sommeren», forteller Kim Larsen i en pressemelding i forbindelse med avlysningene.

Det var i desember at Larsen fikk konstatert prostatakreft, og på grunn av behandlingen han nå får, har han ikke energi til å gjennomføre konsertene som var planlagt.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags