Vil hylle og takke Bølgen

HYLLER: Halsen Ungdomskorps gjestet Bølgen med sin konsert "Takes Two To Tango" i 2018. Søndag hyller de alt Bølgen gjort for byen i ti år, med en forestilling av sine fire tidligere show.

HYLLER: Halsen Ungdomskorps gjestet Bølgen med sin konsert "Takes Two To Tango" i 2018. Søndag hyller de alt Bølgen gjort for byen i ti år, med en forestilling av sine fire tidligere show. Foto:

Av
DEL

Halsen Ungdomskorps vil takke Larviks flotte kulturhus for at de har tatt i mot dem og mange andre korps og kor siden åpningen for ti år siden.

Dette gjør korpset med en storslagen forestilling lørdag 26. oktober.

– Å feire en 10-åring er jo sprudlende og det har vi tenkt å være med på. Vår gave til jubilanten blir å gi utdrag fra fire av de tidligere forestillingen vi har hatt i Bølgen, forteller korpset.

MeeT Me In Las Vegas, en smakbit av en konsert i beste Las Vegas stil, Let`s`Go For It, en konsert med spesielle rytmer og funky musikk, A Night On Broadway, da HUK flyttet Broadway i New York til Bølgens scene og den sist fremførte med Takes Two To Tango, med tangodans, soulrytmer og et solistslipp av de sjeldne.

Innpakningen av gaven, er det korpsets dirigent Thor Petter Thomsen som står for, og han håper det er mange som tar turen og lover en fin opplevelse fra Bølgens store scene.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags