Best av de beste tilbake

Konseptet klart: Ottar Eide og Harald Bundli har klart det meste til sommerens «Best av de beste» som spilles inn 24.- 26. juni i Larvik.

Konseptet klart: Ottar Eide og Harald Bundli har klart det meste til sommerens «Best av de beste» som spilles inn 24.- 26. juni i Larvik.

Artikkelen er over 7 år gammel

Best av de beste er tilbake i Larvik. Denne gangen med en ny og utvidet ramme.

DEL

Hele sju timer Larviksreklame med et knippe av landets beste idrettsutøvere vises trolig i månedsskifte november/desember.

– Det var ikke noe å lure på lenger, sier seriens produsent Harald Bundli og sikter til lokaliseringenen av TV2’s populære konkurranseshow.

Med 430.000 seere hver søndag behøvde ikke TV2 tenke seg lenge om før de bestemte seg for en ny runde «Best av de beste» fra Larvik.

– Her får man alt. Nydelige bilder, vakkert vær, god publikumsoppslutning og alt samlet i umiddelbar nærhet, sier Bundli som allerede nå ber publikum merke av dagene fra 24. juni.

– Vi gjør alle opptakene på tre dager, totalt 22 øvelser. Det blir tøffe konkurranser for de seks deltakerne som Bundli ennå ikke kan røpe navnet på.

– Men det blir et knippe med kjente OL- og verdensmestere. Vi venter egentlig et endelig svar på «vår» langrenssløper som NSF plukker ut, sier Bundlie.

Som i fjor vil mange av øvelsene foregå i Indre havn, og mandag 24. juni håper Bundli at flest mulig larviksfolk møter opp og skaper en flott ramme om arrangementet.

At dette er god Larvik-reklame, er ikke Opplev Larvik-sjef Ottar Eide, i tvil om.

– Alle kunne se hvor fantastisk flotte bilder som ble lagt ut under fjorårets programmer, og viste fram Larvik på sitt aller vakreste. Denne gangen er det endatil sju programmer med alle en times varighet. Og det beste av alt er at dette koster oss ingenting, sier Eide.

– Det lokale næringsliv bidrar med litt god mat, litt overnatting og så står vi for noen timers arbeidsinnsats, sier Eide og tror at denne typen begivenheter sammen med MGP og eksempelvis Larvik HK bygger god image for Larvik.

Produsent harald Bundli bor selv i Tjølling, og har ikke noe imot å profilere Larvik i nye sommerserier.

– Jeg vet at flere byer har vært interessert i å «få tak i» dette programkonseptet, men TV2 så ingen vits i å skifte by. Det er bra for oss alle, sier Bundli.

Farrishallen og svømmebassenget blir også et av konkurransestedene i år. Det samme blir bowlinghallen på Skreppestad.

– Og Hvittensand. Ellers blir det mye av de samme arenaene som i fjor, sier Bundli som etterlyser basketballriggen som ble borte under opptak i fjor sommer.

– Vi håper de som har «lånt» den, kan levere den tilbake igjen i år, sier Bundli.

Fredag fra 21. juni kan det bli liv i Larvik. Det blir «Ta sjansen» i Indre havn, NM i korps og fra 24. arrangeres Ungdommens kulturmønstring.

– Vi kan love en tøff og spennende konkurranse med garantert noen av landets tøffeste og beste idrettsmenn, sier Harald Bundli og har allerede begynt å forme de vakre Larvik-bildene i hodet.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.