Stemningsfullt da Torild Gusland lanserte romanen «Bruden» lørdag

StemningsFULLT under bokbadet.

StemningsFULLT under bokbadet. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det heter seg at der det er hjerterom er det husrom, og det stemte godt da romandebutant Torild Gusland lørdag lanserte romanen «Bruden" lørdag.

DEL

Absolutt alle stoler var opptatt, noe som bidra til å skape en intim og hyggelig stemning for de rundt seksti personene som var til stede.

Forfatter Torild Gusland

Forfatter Torild Gusland Foto:

Kveldens program ble ledet av forfatterens ektemann, og ble innledet med vakker sang og musikk av Jørn Thomas Haugen og Kent Anders Jensen.

Deretter fulgte bokbad, der den spente forfatteren samtalte med sjefredaktør Marte Østmo om tilblivelsen, skrivingen og prosessen rundt bokutgivelsen. En prosess som hadde tatt mange år, utallige runder med omskrivninger, en god del datatrøbbel, involvering av gode medhjelpere både fra forlaget og privat, og selvfølgelig både frustrasjon og usikkerhet.

Gusland overrakte blomster og takket redaktør og bokbader Marte Østmo for god hjelp under arbeidet med boken.

Gusland overrakte blomster og takket redaktør og bokbader Marte Østmo for god hjelp under arbeidet med boken. Foto:

Desto større var gleden denne kvelden, når resultatet endelig kunne presenteres i form av ferdig bok, en bok forfatteren kunne fortelle at dels var basert på fri fantasi og dels egne og andres erfaringer.

«Bruden» handler om Eva, som 18 år ung giftet seg med sjømannen Ulrik. Hun har vært syk etter en dramatisk abort og Ulrik har fått seg jobb på land. Eva har mistet kontakten med venninnene sine, og er nå overlatt til Ulrik og hans regler, samt angst, piller og de urolige tankene. For Eva har syndet. Hun har trosset både Gud og foreldrene, og nå blir hun straffet.

Smakebitene som ble servert på scenen fristet tydeligvis tilhørerne, for køen for signering etter bokbadet var lang og forfatteren kunne glede seg over at mange ønsket seg en brud til jul.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags