Gå til sidens hovedinnhold

Klart for ny allsangsrunde ved Bøkkær’n

Artikkelen er over 3 år gammel

Første juli trakk Fokus Larvik nærmere 500 til sommerens første allsangsarrangement ved Bøkkerfjellet. Lørdag er det duket for en ny utgave av det populære arrangementet.

Arrangementet i den vakre lille parken midt i Larvik sentrum har allerede blitt en tradisjon som svært mange vet å sette pris på.

Lørdag arrangeres allsangshappeningen for 15. gang, og værgudene har lovet å la det nydelige sommerværet holde fram til dagen er vel i havn.

– Arrangementet sist ble en kjempesuksess, og vi gleder oss til arrangementet på lørdag, sier Gunnar Nordby i Fokus Larvik.

– Blir været så fint som sist så vet vi at mange kommer. Dette er et arrangement som har blitt stadig mer populært, og spesielt blant eldre mennesker. Stemningen var fantastisk sist, og folk stortrivdes i de flotte omgivelsene. Vi lover stor stemning til lørdag også, sier Nordby.

Les også: Vakker allsang i nydelig sommervær

Nye sanghefter

Til arrangementet første juli hadde Fokus Larvik fått trykket opp et nytt sanghefte med et utall kjente sanger, og på lørdag skal heftet brukes igjen.

– Sist var det gruppa Dr. Nielsen som ledet allsangen. Denne gangen er Trio Honolulu tilbake igjen og skal sørge for rungende sang ved Bøkkerfjellet.

– I tillegg til sangen blir det naturligvis som vanlig servering av blant annet kaffe og vafler, og jentene i damegruppa vår er igjen klare til å gjøre en kjempejobb i matteltet, sier Nordby til slutt.

«Allsang på Bøkkerfjellet» er ett av flere prosjekter Fokus Larvik gjennomfører i løpet av året. Mesteparten av det samlede overskuddet fra prosjektene går til veldedige formål i lokalsamfunnet.

Bildeserie

Se flere bilder fra Allsang på Bøkkerfjellet

Kommentarer til denne saken