Vakker allsang i nydelig sommervær

Populært: Nærmere 400 på Allsang på Bøkkerfjellet lørdag.

Populært: Nærmere 400 på Allsang på Bøkkerfjellet lørdag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er mange arenaer for konserter og utearrangementer i Larvik. Plassen ved Bøkkerfjellet er en av de vakreste.

DEL

Lørdag var det ekstra vakkert, da Fokus Larvik arrangerte «Allsang på Bøkkerfjellet» for 14. gang på rad.

- Med dette værer kan det ikke bli annet enn bra. Vi satte opp telt som kunne skjerme publikum mot regn. Nå er det sola den i tilfelle må beskytte mot, sa en strålende fornøyd Gunnar Nordby fra Fokus Larvik til avisa.

På forhånd hadde Gunnar Nordby og hans kollegaer i foreningen sammen med sine bedre halvdeler satt klar 400 stoler til publikum. Allerede tidlig under kvelden måtte det imidlertid hentes flere, og trolig var det nærmere 500 tilhørere etter hvert på plassen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Debuterte: Dr. Nilsen ledet allsang på Bøkkerfjellet for første gang. Fra venstre: Terje Svendsen, Boss Næss og Fred Ove Halvorsen.

Debuterte: Dr. Nilsen ledet allsang på Bøkkerfjellet for første gang. Fra venstre: Terje Svendsen, Boss Næss og Fred Ove Halvorsen. Foto:

På scenen for å lede allsangen denne gang var larviksbandet Dr. Nielsen, og de ble tatt godt imot av et sangfrelst publikum.

- Dette er bra. Vi storkoser oss slik vi gjør hver gang vi er her. Dette arrangementet er virkelig bra, sa Nancy Anderssen, Laila Amundsen og Kari Andresen, mens de koste seg med vafler, kaffe og rungende allsang ved et av bordene nær scenen.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags