– I showet ønsker vi å ha med noen lokale statister. I forestillingen medvirker dansere, sjonglører, akrobater, turnere og statister i tillegg til Åge og hans sangere og musikere. Nå ønsker man også bistand fra lokale aktører for å bekle statistroller over hele landet, forteller Anita S Andersen fra produksjonen.

Denne gangen trenger man ikke kunne synge eller danse for å være med. Så alle har sjansen til dette.

– Statistene skal være med for å lage store flotte masseopptrinn i bl.a. den store Queen-klassikeren «Bohemian Rhapsody». Det er en fordel om man har stått på en scene tidligere. Men det kreves ingen spesielle kunnskaper innen dans eller sang. Ensemblet ønsker å knytte til seg lokale personer som har lyst til å være med på dette Queen eventyret. Man bør være fylt 16 år og vi trenger 10–15 personer av begge kjønn, sier hun videre.

«The Show Must Go On X» med Åge Sten Nilsen og ensemblet kommer til Bølgen kulturhus 9 februar.

LES OGSÅ: Her er vårprogrammet til kulturhuset Bølgen

Åge Sten Nilsen er av mange kåret til Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury tolker.

Etter 10 år rundt i Norge med sine spektakulære show kan han se tilbake på fulle hus og strålende kritikker over alt. Nå legger Åge Sten Nilsen og hans faste ensemble ut på sin aller siste Queen-reise!

Eventyret startet i 2007 med premiere på forestillingen «The Show Must Go On I»– og siden har Åge Sten Nilsens hyllests-show fremstått i en rekke versjoner under årenes løp.

I 2011 kom oppfølgeren «The Show Must Go On II» med fokus på Freddie Mercurys solokarriere og markering av Queens 40 års jubileum.

Juleversjonen «Christmas Spectacular» med gjestesolist Benedicte Adrian, ble i 2012 spilt 25 ganger på Chat Noir i Oslo. Hver julesesong siden den gang har forestillingen vært på turné rundt i Norge.

«The Show Must Go On Symphonic» ble i 2014 og 2016 presentert i Olavshallen i Trondheim i samarbeid med Trondheim Symfoniorkesters 64 musikere ledet av den meriterte dirigenten Nick Davies. Nærmere 500.000 mennesker har til nå sett showene.

Og nå settes det punktum med en helt ny helaftens forestilling: The Show Must Go On X. Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter.
 

– «Det mest spektakulære showet de noen gang har laget !!” Jubileumsforestillingen til Queen-hyllesten «The show must go on» fikk de beste kritikker etter urpremieren i Tønsberg i sommer. Nå er showet ute på sin store avslutningsturné som spenner seg fra Tromsø i Nord til Kristiansand i sør, med over 40 stopp på ulike kulturscener i Norge, avslutter arrangørene.

De kan melde seg på til Anita S Andersen på e-post her