BYBLOGGEN: Gi deg selv en opplevelse #100Larvik

Opplevelse: Det er mange opplevelser som ikke koster annet enn at man gjør det.

Opplevelse: Det er mange opplevelser som ikke koster annet enn at man gjør det.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SkråblikkDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Her kommer en enkel utfordring som kan gi deg gode opplevelser!

Kall det gjerne #100Larvik. Og la det navnet sette rammen for hva man gjør for å bryte hverdagslivets monotoni.

En levende by trenger folk som beveger seg, folks som vises, folk som opplever og som gir puls.

Ideen tar utgangspunkt i at vi alle blir for låst i våre hverdagsliv, i våre faste rutiner. Dag etter dag, uke etter uke. Det er ikke noe galt i akkurat det. Vi gjør jo det meste fordi vi vil og fordi vi er komfortable med det.

Men alle har behov for å ta et skritt videre, utvide horisonten litt, eller skape seg et lite pusterom i hverdagens monotonitet.

#100Larvik kan rett og slett bety at du utfordrer deg selv på at du en gang i uken, eller en gang i måneden, eller hvor ofte du vil, gjør noe som du ikke gjør rutinemessig, og som for eksempel koster under 100 kroner. Men det er ikke avgjørende.

LES OGSÅ: Dagen da kulturlivet overrøser oss

Det viktigste er å få opp pulsen på Larvik.

Det beste i livet er gratis, skal noen ha sagt. Og det ligger mye i det. Ideen her er ikke at det skal være så billig, men at det skal være enkelt og gi en opplevelse man ikke vanligvis vill hatt den uken, eller den måneden.

En samtale med en gammel venn, et bilde på en utstillingsvegg man likte, en foajékonsert i Bølgen, en tur til en turisthytte i Larvik, Mølen i all slags vær, kakao på Det Gule, et glass på Glassmesteren, sitte på Bølgen, rusle på Kyststien, sjekke om man fremdeles kan stå på skøyter, møte en venn, kline i Kjærlighetstunellen selv om man er voksen. Mulighetene er mange og det tar ikke tiden din, det gir deg opplevelser du kanskje går glipp av. Opplevelser som gjør at Larvik er ditt Larvik. At du er en del av helheten, pulsen og folkelivet. En av dem som beveger deg og som beveger Larvik.

LES OGSÅ: Hurra for folkefester og festivaler hele året

Altfor mange velger å sitte hjemme når det ikke skjer annet. Altfor mange beveger seg kun i bil mellom aktiviteter, enten de kjører unger eller drar for å gjøre noe selv.

Pulsen til Larvik ligger mest under skallet. Det er bare vi, hver enkelt og sammen, som kan få den til å vises. Til å bli en felles opplevelse av at vi er mer enn oss. At der ute, der er det noe vi kan være en del av, oppleve, nyte, eller bare elske. Det er oss.

Ideen er herved servert. Det koster ikke noe å ta den!

Dukker #100Larvik opp, så er jeg med!

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.