Og det blir som tittelen sier nettopp en blanding av det vakreste koret kan.

– I tillegg har vi selvsagt en sterk ambisjon om å leve opp til det også i framføringen. Vi gleder oss til å få synge dette i klangfulle Tjølling kirke, sier korets pressetalsmann Jon Østgaard.

Det blir også sagt av folk som står koret nær at konserten blir «der hvor det profane og det sakrale møtes i et musikalsk landskap – så vidunderlig vakkert».

– Vi har for eksempel tatt med «Grågåsa» av Kari Bremnes, «Gabriellas Sång» fra filmen «Så som i himmelen» og Det vackraste av Peter Grønvall, sier Østgård som eksempel på den profane eller verdslige delen av konserten.

– Vi har også sterke klassiske svisker som «Goin’ Home» av Dvorak og «Slavekoret» fra Giuseppe Verdi’s opera Nabucco – eller Nebukadnesar.

Liverpool klubbsang «You’ll never walk alone» av Rodgers og Hammerstein er også med, mens Kyrie Eleison av Erlend Fagertun, «Jeg råde vil alle», «Å, hvor salig å få vandre» fra Egil Hovlands Pilgrimsmesse og Karin Boyes «Aftonbøn» fra samme komponist faller inn under den sakrale delen av konserten.

Koret har også denne gangen har følgende dyktige musikere som de ser fram til å samarbeide med:

- David H. Gibbs – orgel. Han hentes over fra England der han ga oss tonefølge på orgel under to konserter i Cambridge i juni i fjor.

- Inger Marie Kittelsen – fløyte. Under framføringen av Egil Hovlands Pilgrimsmesse hadde koret gleden av å ha med seg Inger Marie. Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole, og er i dag ansatt ved Larvik Kulturskole.

- Ragnvald Gaustad – gitar. I korets egen bassrekke finnes en dyktig gitarist, og Gaustad har allerede akkompagnert koret på flere konserter.

– Vi vil gjerne gi publikum denne konserten i Tjølling kirke 21. april fordi vi er glade i musikken, sier Østgård og røper at koret øver mot en helt annen type konsert som holdes til høsten.

– Det vil være en konsert som henter godbiter fra den mer populære norske musikken fra de siste tiårene – fra ’80-tallet og helt fram til i dag, sier Østgård og tror alle kan enes om at Winnie’s rappe-versjon av Knudsen og Ludvigsens God Morgen Norge er det som kalles «ferskvare».

– Det samme kan vi jo si om Espen Linds Scared of hights – et musikalsk ikon fra noen få år tilbake, avslutter Østgård som lover at Tjølling Sangforening har flere godbiter på lager.