Dette kan du gjøre i helga

Bo Kaspers Orkester er en av eventene Larvik har å by på i helgen. De spiller ute ved sjøsiden på Bølgen lørdag kveld klokken 18:00.

Bo Kaspers Orkester er en av eventene Larvik har å by på i helgen. De spiller ute ved sjøsiden på Bølgen lørdag kveld klokken 18:00. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Se her hva som skjer i Larvik.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I helgen trenger du ikke sitte hjemme i sofaen og kjede deg. Larvik har mye å by på denne helga, det er bare å komme seg ut!

Fredag kveld har du hele fem konserter å velge mellom. Det hele sparkes i gang med Røhsnes Jazzband på Bøkekroa. Senere kan du oppleve en sommerkonsert på Galeiscenen, hvor Rakkestuten Blandakor står for den musikalske biten.

Ønsker du å tilbringe kvelden utendørs byr Kvelde på en utekonsert med Sie Gubba. Mhoo holder så intimkonsert i Kjærra Fossepark. Siste konsert ut er Jenny Hval som innvier mesaninen i Bølgen som nytt konsertareal.

Skal du derimot begi deg ut på utelivet kan du se Fattigmannsbandet på Skotta, Pål og Kim på Tordenskiold pub og DJ Espen Dahl Hansen skal lage party på Pakkhuset. Ønsker du å stå for underholdningen selv, er det karaokekveld på Rederiet.

Og hvis du ikke rekker alt på fredag, har du muligheten igjen på lørdag. Hovedattraksjonen er Bo Kaspers Orkester som spiller utes ved sjøsiden tidlig på kvelden. Senere på kvelden vil Bølgen holde en foajé-konsert hvor Larviks Storband trakterer instrumentene. I tillegg inviterer Skotta til Bryggedans med store gutter.

På dagtid lørdag kan dere i tillegg more dere på bilfest på Bølgen, hvor dere kan se på flotte biler og gå på gratis kino.

Mye å velge i med andre ord.

Se nærmere program med tidspunkter i vår opplevelseskalender

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags