Si din mening

- Definitivt JA..........!!!!!!!! Synderen"e" burde også gjøre rent selv..!!! Dette vil isåfall tvinge samfunnet til å la graffitien være "fredet" helt til "synderen" blir tatt. Jeg, som synes graffiti er en ganske fin ting, liker dette forslaget (og det tror jeg de fleste som driver med graffiti også gjør). Angående han som tagget på kirken: Ingen som tagger på kirker/statuer/personlige eiendeler/annen kunst (og et fint byggverk som en kirke mener jeg kvalifisrer som kunst) har rett til å kalle seg tagger. Graffitimiljøet har normer å følge, og de som ikke følger disse vil bli frøset ut av miljøet. Jeg er rimelig sikker på at han som tagget på kirka også tagget for første gang (kan derfor ikke kvalifiseres som tagger, men kanskje pøbel, drittunge, slyngel, tenåringsrebell osv.). Ikke at jeg regner med at deres avis har noen som helst respekt for graffiti, men det er faktisk mange som driver med dette for å lyse opp en ellers grå hverdag og for å få utspill for sine kreative evner. Hadde vært hyggelig med litt fokus på de som gjør dette på en seriøs og respektfull måte ovenfor samfunnet også, ikke bare dritten. Ove

------------------------------

- Definitivt JA..........!!!!!!!! Synderen"e" burde også gjøre rent selv..!!!

------------------------------

- Kan ikke forstå at mennesker kan synke så dypt som det vi kunne lese i ØP i dag. Tagging på kirkeveggen, og det som var skrevet da! Har man virkelig så lite å gjøre at man må gjøre dette? Ser at det tagges mange andre steder også, og synes politiet burde slå mye hardere ned på dette. Går rett og slett ikke an at samfunnet skal bruke massevis av penger på å rette opp i slikt.

- Tagging igjen. Politiet: Ta de som gjør dette og sørg for at de selv må vaske veggene, så betale for alle utgifter samfunnet har hatt med dette, og så gi dem en skikkelig straff. Ingenting annet hjelper.