Dobbel Madcon i Sliperiet

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Bak konserten står Brødrene Bøk som lover mer utover våren.

DEL

Lørdag 14. februar dukker Madcon opp med en gedigen produksjon i Sliperiet.

Madcon har nettopp blitt nominert i to kategorier i radioverdens gjeveste pris NRJ Music Awards i Cannes. Tshawe Baqwa og Yosef Wolde Mariam er allerede historiske når de nå kjemper om årets låt og årets gruppe i NRJ Music Awards i Cannes 17. januar.

En måned senere står de på scenen i Sliperiet.

- De er på turné og skal kun gjøre konserter i de store byene. Dette er eneste stopp i Vestfold og jeg tror ikke det er så mange små byer som har råd til denne produksjonen, forteller Gunder Gundersen som sammen med arrangørgruppen Brødrene Bøk, står bak konserten.

Ryktet sier at Madcon kommer med det største lysshowet som har vært i Sliperiet.

- De har 11 mann på scenen. Der finner man musikerne i D`Sound og et par fra Spam, blant annet.

Gundersen vet at dette er stort og at de kanskje tar litt hardt i når de inviterer til dobbeltkonsert med dette bandet.

- Det er første gang vi strekker oss litt ut av vår sfære. Men jeg er sikker på, at i februar er dette en stor vitamininnsprøytning, mener han.

De har valgt å presentere to konserter, en familievennlig uten servering og en partykonsert senere på kvelden.

- Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra folk som gjerne tar med seg ungene på nettopp Madcon. Vi satser heftig når vi gjør dette, men vi tror det går bra.

Hip hop veteranene i Madcon fikk sitt kommersielle gjennombrudd med låten «Barcelona» i samarbeid med Paperboys, og har siden den gang etablert seg som tungvektere i norsk rap. Det er særlig med sine energiske og fengslende konsertopptredener som har satt spor.

Duoen slapp det kritikerroste og Spellemannpris vinnende debut albumet «It's All A Madcon» i 2004. For tiden tar Madcon Europa med storm samtidig som nytt album er ute.

- De selger veldig bra i utlandet også. De er en hitfabrikk. Akkurat slik det skal være hvis man skal samle et stort publikum, sier Gundersen.

Brødrene Bøk har flere planer utover våren.

- Ikke nødvendigvis så mange konserter. Men en i måneden har vi som mål. Kanskje ikke alle blir like store og kanskje ikke alle blir på Sliperiet. Men jeg kan røpe at BigBang dukker opp et sted i Larvik den 13. mars, smiler Gundersen lurt.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags