De to konseptene «Kveldsmat» på elleVilla og «ØreNeseHals» på Cafè Passagen, er en suksess.

De er to selvstendige damer med to selvstendige bedrifter. Elisabeth Holm på pensjonatet elleVilla og Hege Fjeldstad i Cafè Passagen, har denne sommeren gitt Larvik nye musikalske impulser.

- Sommeren er ikke ferdig. Den har ikke begynt. Denne hagen her er en augusthage, påstår Holm der hun sitter i den intime hagen til elleVilla.

Det lille pensjonatet har med tittelen «Kveldsmat» på sine konserter, levert flere overraskelser i en intim atmosfære av epletrær, nære artister og hagemøbler. Og flere kommer allerede denne uken.

- Nå er Larviksfolket tilbake fra ferie og da begynner virkelig sommeren, fortsetter Holm mens Fjeldstad nikker bekreftende der de sitter å koser seg med tilbakeblikk på det som har vært og det som kommer.

Begge har lansert hver sin nyhet på konsertfronten de siste månedene. Hvert sitt spesielle konsept.

- For meg er dette veldig spesielt fordi det er første gangen. Jeg har to konserter i uken som det må komme en del mennesker på. Men vi ligger midt i byen i vakre omgivelser og det virker, smiler Fjeldstad som med tittelen «ØreNeseHals» har servert et spennende og bredt program så langt.

Begge stedene har intimitet å by på. Det vet jentene og det utnytter de.

- Folk vil ha det. De vil også ha komfort. Det skal være litt stille, rolig og vakkert, forklarer Holm

- Derfor er det ikke så mye rock`n roll i programmene våre. Hos meg er det mye melankoli og rolig elektronika. Det er egentlig musikk jeg aldri ville kommet borti på annen måte, innrømmer Fjeldstad.

Besøket på de to konsertseriene meldes å være godt. Tross en litt mørk sommer.

- Det er ikke penger i konserter. Vi gjør dette på idealisme og kjærlighet, minner Holm om.

- Vi klarer vel kanskje å gå i null på konsertdelen. Men vi øker jo omsetningen litt, forteller Fjeldstad.

Uansett er det glade for det som skjer både hos dem selv og ellers i Larvik.

- Det kjennes ut som om det har kommet et nytt fenomen i Larvik. Vi unner hverandre suksess og hjelper hverandre hvis det er behov, tenker Holm høyt.

- Det er en god følelse. Det er slik byen vinner, avslutter Fjeldstad, før jentene begynner forberedelsene til ukens konserter.

De serverer to konserter hver denne uken.