Gå til sidens hovedinnhold

Et lite snev av vår i luften

Artikkelen er over 10 år gammel

Mange fant veien ut i solveggen søndag.

Mens de fleste satt klistret foran TV-skjermene og fulgte Petter Northugs ferd gjennom femmila i Holmenkollen søndag, var det andre som lot VM være VM, og heller nøt det deilige vårværet.

– Vi har jo fulgt med på mange av de tidligere øvelsene i ski-VM, og syntes det var utrolig moro at Therese Johaug slo til med gull i går. Men i dag hadde vi fri, og hadde lyst til å trekke litt frisk luft og ta oss en kaffe her på Det Gule Galleriet, sier Kaja Norum og hennes irske venninne Molly Judd som begge er elever hos Odd Nerdrum.

– Vi sitter inne og maler hele tiden, så da er det deilig å komme seg ut i blant, sier Norum.

Marianne Bohlin Svendsen og Annar Hansen var på skitur til Eikedalshytta, men dro tidligere hjem for å få med seg innspurten på 50 kilometeren.

– Det var nok litt mer glissent i løypene i dag enn vanlig på en søndag, men det er et utrolig deilig vær. Litt isete skiløyper, men ellers flott. Vi har hatt med oss radio, slik at vi kunne følge med på løpet underveis. Vi håper på nok et gull til Northug, sier Hansen.

Ståle og Evie Kvisberglien er på søndagstur med barna, Mikke (5), Maiken (3), Sigurd (1) og Vilja (1) og sammen med Per Holger Christiansen er de på vei inn porten til Leiren i Stavern.

– Vi fikk med oss starten på femmila, og håper å være tilbake slik at vi ser innspurten. Det blir ingen lang tur i dag, smiler Ståle.

– Det er kjempeflott vær i dag, og atskillig lettere å dra på barnevogn nå, enn i tolv minus. Man kjenner at sola begynner å varme, og det er en kjempedeilig tid vi går i møte, sier Evie Kvisberglien.