Halsen Ungdomskorps med gjestemusikere blåste liv i Larviks befolkning med fengende rytmer og kjente melodier i «All that music» fredag kveld.

Dette året hadde Halsen Ungdomskorps fokusert på gjestemusikere og artister med lokal tilhørighet, og hadde tatt med seg både musikere, dansere og skuespillere til forestillingen.

Sliperiet var fullt av mennesker, og noen hadde gjort kvelden til en helaften, med både middag og konsert.

– Det er koselig å ta seg en tur ut på byen når det er noe som stelles i stand, smiler Bente Østby.

Sammen med en god vennegjeng, hadde hun vært ute på middag, etterfulgt av «All that music».

– Vi liker all musikken de skal spille i kveld, og har vært og hørt Halsen Ungdomskorps i Munken før. De er kjempeflinke, mener Østby.

Hele vennegjengen er enige om at kulturutviklingen i Larvik er topp, og at Sliperiet er et flott lokale for en slik konsert.

Halsen Ungdomskorps leverte en variert og energifylt forestilling fredag kveld, og var innom flere forskjellige musikksjangere.

Korpset hadde dette året også tatt med seg både skuespillere og dansere i tillegg til gjestemusikerne, og skuespiller Torhild Reinholtz sydde forestillingen sammen med festlige teaterinnslag mellom låtene.

Sensuell «All that jazz» fra musikalen Chicago og kule karibiske rytmer med tøffe trommer i Bob Marleys «I shot the sheriff» fikk folk til å klappe takten og danse med ut i de små nattetimer.