Unge folk kan bli filmstjerne i helgen

KJAPP FILM: Fredag og lørdag er det filming, søndag vises filmen på kino. Vil du være med?

KJAPP FILM: Fredag og lørdag er det filming, søndag vises filmen på kino. Vil du være med?

Artikkelen er over 2 år gammel

Amanda-vinner Marius Myrmel på jakt etter unge Larvik-skuespillere for filmoppdrag i Larvik i helgen

DEL

Filmregissør Marius Myrmel skal med en gjeng unge filmskapere i alderen 17–23 år, jobbe med å iscenesette poesitekst til filmpoesi, under Poesifestivalen på Bølgen Kulturhus denne helgen. 

Målet er å vise hvordan filmspråket kan brukes til å antyde og synliggjøre språklige bilder og tekster som vi kan reflektere over.

LES OGSÅ: – Sangtekster er også poesi!

Nå er vi på leting etter unge skuespillere i alderen 17 -25 år som vil være med på kortfilm i Larvik. Det blir opptak fredag og lørdag. 

Filmene skal i etterkant vises på Bølgen kino allerede søndag.

Skuespillere som er interessert i å være med må melde seg til Geir Bergersen som er prosjektleder på mob: 48034183 eller e-post: g.bergersen@gmail.com

Filmregissør Marius Myrmel (Stokke/Nøtterøy) som er kursansvarlig har tidligere fått Amanda for kortfilmen sin «Frysninger», og hadde nettopp premiere for sin siste kortfilm produsert i samarbeid mellom skuespillerutdanningen på Nord Universitet og Verdalslaboratoriet på Aftenposten TV.

Dette prosjektet er et samarbeid mellom Filmgruppa Vestfold Frie Filmere som driver talentutvikling av unge filmskapere i Vestfold, Poesifestivalen og Kulturhuset Bølgen.

LES OGSÅ: Årets Wildenveypris går til ... Knut Ødegård

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags