Fullbooket nyttårsaften på Mørk hundepensjonat

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Raketter og fyrverkeri er for mange dyr en ubehagelig og nifs opplevelse.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Enkelte hundeeiere velger medisinering, mens andre setter dem bort. Hundepensjonatet på Mørk var fullbooket ved inngangen til det nye året.

Det er en munter, og ikke minst øredøvende stemning inne på hundepensjonatet på Mørk i Hedrum på nyttårsaften. Nye «overnattingsgjester» kommer stadig til, og disse blir tatt vel imot med høy røst av de andre hundene som allerede har fått tildelt «suitene» sine.

- Opp mot jul og nyttår er det alltid stor pågang med hunder. Noen hundeeiere skal reise bort til jul og nyttår og har ikke anledning til å ta hundene med seg, mens andre har hunder som er redde for raketter og fyrverkeri, og trenger et trygt og rolig sted å være, forteller lederen av hundepensjonatet, Merete Sanne. - Pensjonatet er godt lydisolert og hundene er svært rolige under selve nyttårsfeiringen. Det er naturligvis noen få raketter over området her også ved midnatt, men vinduene til pensjonatet er dekket til, og musikken står på slik den pleier.

Hundepensjonatet Mørk, som ble offisielt åpnet nyttårsaften i 2000, kan huse 25 hunder som alle får personlig oppfølging og luftes tre ganger daglig i det store inngjerdede utearealet.

Mange av hundene som er gjengangere på hundepensjonatet, opp til flere ganger i året, ser ut til å stortrives i det lune og varme lokalet, hvor musikk også spilles for hundene.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags