Glamour og filmpriser i Lardal

Beste skuespillere: F.v. Jostein André Trana, Jannicke Nagel Sørum, Jonas Skog Berg, Kristin Sandstrand og Kathrine Skaug.

Beste skuespillere: F.v. Jostein André Trana, Jannicke Nagel Sørum, Jonas Skog Berg, Kristin Sandstrand og Kathrine Skaug. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

- En stor ære, gliser «øksemann» og prisvinner Jostein André Trana.

DEL

Tirsdag kveld var det rød løper, storband fra Larvik og prisutdeling for kreativt og godt filmarbeid i Svarstad.

10. klasse på Lardal ungdomsskole har den siste tiden jobbet i grupper med å produsere novellefilmer. Tirsdag var foreldre invitert til høytidelig framvisning og utdeling av Huldrestatuetten Filmpris 2010.

Larvik kulturskoles storband åpnet med feilende flott filmmusikk og solosang av Dina Valberg.

Så var det klart for framvising av seks filmer. Det ble delt ut priser i kategoriene beste regi, beste manusidé, beste klipp, beste film og beste skuespillere.

Jostein André Trana, Jannicke Nagel Sørum, Jonas Skog Berg, Kristin Sandstrand og Kathrine Skaug fikk alle prisen som beste skuespillere i sin film «Det siste skriket».

- Dette er en stor ære, gliste Jostein fornøyd, som hadde rollen som en gal mann med øks.

- Veldig gøy å lage film og veldig gøy å vinne, samtykket resten av gruppa.

Jurybegrunnelsen fra Espen og Eillen Røsholt var at alle skuespillerne i denne filmen viste tydelig at de følte panikk.

Det var sjangeren skrekkfilm som var gjennomgående i elevenes filmer. Her var det mye lusking og springing i Lardals skoger, øde setre, øde hus, spøkelser, skummel musikk, eksplosjoner og en aldri så liten posjon humor oppi det hele.

Elevene hadde rigget i stand til premieren for egen maskin, men lærerne hadde laget statuettene. De tok utgangspunkt i et glass satt på hodet, sprayet i sølv, og påført en huldrehale. Enkelt, men svært ettertraktet.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags