Terningkast 5: Imponerende revy fra ungdomslaget i Styrvoll

Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Aktørene entrer scenen med sekken breddfull av revyerfaring, evne til å skape utrolige karakterer, og med et brennende ønske om å more sitt publikum. Lørdag kveld tok medlemmene i revygruppa i Styrvoll ungdomslag også salen på Breidablikk forsamlingslokale med til store musikalske høyder i en forestilling som vi rett og slett lot oss imponere av.

Årets Styrvoll-revy holder et usedvanlig høyt nivå. Den er velregissert, totalt uten dødpunkter, og er sopet rein for klisjeer og velbrukte og slitte poenger. Mindre lokal enn den har vært tidligere, men mer underholdende og til tider gapskrattende morsom.

Det musikalske var nok som nevnt likevel det som imponerte mest ved årets revy. Aktørene viste til gangs at de mestrer sangen godt, og ikke minst at de evner å gjøre det på en selvsikker og formidlende måte foran en fullsatt sal av hjembygdinger. Aller mest imponerte Arild Røsholt, som fikk salen til å miste pusten og reise seg i spontan jubel etter en storslagen framførelse av Puccinis «Nessun Dorma». Her med tittelen «Nesten Glomma», og da var det naturligvis fiske det var snakk om.

I «Start Wårs» har revygruppa i Styrvoll klart å skape en helhetlig forestilling der nummerne glir lett i hverandre, de musikalske arrangementene er gjennomarbeidet og perfekt til settingen, og der revyen virker proff og gjennomarbeidet. Det lyser av erfaring fra ensemblet, men aller mest lar vi oss imponere av evnet og viljen til å formidle godt stoff til publikum. Når så også tekstene holder et svært godt nivå, så var det lite annet å gjøre enn å la seg more og fenge fra benkeradene.

Litt mindre lokal enn tidligere er altså revyen, noe en utenbygds anmelder naturlig nok satte pris på. Litt fikk likevel både Lardal Høyre og ØPs stedsplasserte redaksjonelle medarbeider, butikken i Styrvoll (på folkemunne benevnt som «Lille Svinesund»), og også andre lokale «kjendiser» fikk sitt.

Alt imidlertid levert med kjærlighet til bygda og dets innbyggere, og som noen sa det: «det er er nederlag å ikke bli parodiert i revyen». I så måte ble nok noen skuffet i år.

Revyen spilles også tirsdag og onsdag, og på www.op.no kan du se stor bildeserie fra forestillingen lørdag.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags