Ingen finale for Maria Trøen

Av
Artikkelen er over 10 år gammel
DEL

Maria Trøen fra Stavern var nummer to i ilden under fredagens delfinale i Melodi Grand Prix, og gjorde en flott framføring på scenen i Bodø. Men noen finaleplass i Oslo Spektrum ble det ikke.

Kledelig kledd i sort, og etter å ha fått presentert seg i en introfilm sittende i cockpiten i et F16 fly i hangaren på den militære flyplassen i Bodø, entret jenta fra Stavern scenen i Bodø Spektrum noen minutter etter klokken åtte fredag kveld. Låten hun sang het «Hear when I'm calling» og er skrevet av Jan Aanestad. En «rocka» låt som satt godt i en setting der ikke alt publikum og tv-seere fikk høre var av det ypperste merke.

Trøen gjorde en flott sceneopptreden med en god låt som nok likevel ikke var av typisk Grad Prix-karakter. Sin flotte stemme og like eminente sangteknikk fikk hun imidlertid vist til gagns, og på scenen i Bodø sang hun virkelig proft sammen med sine tre korister.

Maria Trøen har i flere år hevdet seg både alene og sammen med kjente artister i en rekke sammenhenger, og viste på scenen i Bodø Spektrum at hun er en profesjonell sanger som mestrer både rampelyset og scenefokus foran et stort publikum. Trøen klarte å holde scenenervene under kontroll og gjennomførte sin del av showet på en overbevisende måte.

På forhånd var Maria Trøen av bookmakerne plassert på en femteplass av artistene under delfinalen fredag. En snau time etter at showet ble dratt i gang i tradisjonelt godt gjennomført NRK-stil, var det også klart at Maria Trøen verken får en ny sjanse til å kvalifisere seg, eller noen direkte plass i den norske finalen som går i Oslo Spektrum 9. februar. Maria endte som en av de to siste av låtene som deltok i delfinalen i Bodø.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags