Gå til sidens hovedinnhold

Juleshow for hele bygda på Bjerkely

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndag 10. desember er det klart for det årlige juleshowet til Makalausen Revygruppe på Bjerkely i Hvarnes.

Forberedelsene til årets juleshow er i full gang, scenen begynner å ta form og det øves på både tekst og regi på lokalet. 19 engasjerte unger følger godt med når regiansvarlig Ann Kristin Holt Mikalsen går gjennom manus – de gleder seg veldig til å stå på scenen.

I år settes opp «Pulverheksa og Julenissen». Pulverheksa får besøk av julenissen. Han trenger nemlig hjelp til å finne ut av hva alle i pulverskogen ønsker seg til jul i år. Men Reinsdyra er på årsmøte i transportarbeiderforbundet, så hvordan skal nissen komme seg rundt da? Sammen med julenissen reiser pulverheksa rundt i skogen og møter alle som bor der. En suppegjøk, en drømmeprins, politimannen og tyven, småtroll, en krokodille og mange flere gleder seg til jul.

– Det er så godt å være innom Bjerkely igjen! Varmen, gleden og samholdet preger hele gjengen av store og små. Vi må kanskje advare trofast bygdefolk om at det blir flere nye julesanger i år. Men vi garanterer julestemning altså! Skikkelig god og deilig julefølelse, sier Ann Kristin.

– Det er veldig moro å se at så mange unger ville være med på årets juleshow, håper mange tar turen til Bjerkely denne søndagen, sier revysjef Susanne Bøhler

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.