Gå til sidens hovedinnhold

Her er helgens filmpremierer

Artikkelen er over 3 år gammel

Hver fredag dukker dcet opp premiererfilmer på Bølgen kino. Denne helgen er det tre nye filmer.

«Prebz og Dennis: The Movie»

Aldersgrense: 6 år

Prebz og Dennis får sine største utfordringer noensinne. Preben skal komme seg i form, og bestige et fjell med 60 kilo i ryggsekken – like mange kilo som han har gått ned. Samtidig blir Dennis utfordret til å både ta lappen og få seg kjæreste. Det blir også alt det vi kjenner fra deres youtube-kanal, vlogging, pranks og skjult kamera.

Med over 200.000 følgere er Prebz og Dennis Norges største YouTube-stjerner. Når de nå går til filmen er det i en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter imellom.

Sammen med sidekicksene Sondre Mogård og Ruben Vareide, har Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget seg opp til å bli Norges største YouTube-stjerner. På YouTube er kompisgjengen kjent for å lage sketsjer og ta imot morsomme utfordringer fra seerne, herje med og lure hverandre, samt spille og kommentere spill.

Når de nå inntar kinolerretet er det med overskudd av sketsjer, pranks og lureri som på gutterommet – tilpasset det helt store filmformatet.

Les også: Bølgen kino viokser fra Hjertnes

Les også: Kulturhuset Bølgen (Larvik A-Å)

«Annabelle 2»

Aldersgrense: 15 år

Mange år etter det tragiske dødsfallet til den lille jenta deres, ønsker en dukkemaker og hans kone en nonne og flere foreldreløse jenter velkommen inn i deres hjem. Fort blir de

målet for dukkemakerens besatte kreasjon ... Annabelle.

«CE qui nous lie»

Aldersgrense: Tillatt for alle

Jean har i løpet av sitt 30 årige liv, brukt de siste 10 på å reise rundt i verden. Han har kuttet alle bånd til familien og sitt barndoms Bourgogne og har bosatt seg i utlandet.

På sensommeren blir han kalt hjem til Frankrike for å ta farvel med sin døende far. Siden drueinnhøstingen står for døren, gir det Jean en mulighet til å gjenforenes med søsknene Juliette og Jérémie for å enes om framtiden til familiens vingård.

I løpet av et år, til rytmen fra årstidene og vinlagingsprosessen, gjenoppbygger de tre søsknene forholdet langsomt, knyttet sammen av sin kjærlighet og lidenskap til håndverket.

Kommentarer til denne saken