Jack Sparrow seiler igjen og en liten frosk vil gjøre de små lykkelig

Artikkelen er over 3 år gammel

Her er ukens premierefilmer i Bølgen

DEL

«Pirates of the Caribbean: Salazar`s Revenge»

Sjanger: Actioneventyr

Aldersgrense: 12år

Johnny Depp vender tilbake som den ikoniske antihelten Jack Sparrow i den helt nye filmen «Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge». I dette fantastiske eventyret møter vi den uheldige Kaptein Jack Sparrow når sterke ondskapsfulle vinder blåser hans vei.

En gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar, klarer å rømme fra Devil's Triangle og er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet -og da særlig Jack. Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp om å overleve, men for å finne den må han først smi en skjør allianse med Carina Smyth, en briljant og vakker astronom, og Henry, en egenrådig ung sjømann fra den kongelige marinen. Ved roret til the Dying Gull, hans ynkelige lille og slitte skip, prøver Kaptein Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet av den mest formidable og ondskapfulle fiende han noen gang har møtt.

«Lærer Frosk»

«Lærer Frosk»

«Lærer Frosk»

Sjanger: Familiefilm

Aldersgrense: 6år – Yngre tillatt med foresatt

Lærer Frosk handler om Lisa på 8 år som er en svært selvstendig. Blant annet passer hun på at mamma, som er en stresset veterinær, får i seg frokost og rekker jobben. På skolen liker Lisa læreren sin, som heter Frans. Men han bærer på en stor hemmelighet. På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil og ikke. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og omgivelsene. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste. Og da passer ikke en froskelærer inn.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags