Ukens filmpremierer med eventyr og animasjon

«Guardians of The Galaxy Vol.2»

«Guardians of The Galaxy Vol.2»

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

«Guardians of the Galaxy Vol.2»

Sjanger: Sci-Fi

Aldersgrense: 12år

I Marvels Guardians of the Galaxy Vol 2, fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk.

Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Peter Quills sanne opphav. Gamle fiender blir nye allierte og favorittkarakterer fra det klassiske Marveluniverset dukker opp og bistår heltene. Filmen starter onsdag 26.april

«Your Name»

Sjanger: Animasjon

Aldersgrense: 6år – Passer voksne

Et fyrverkeri av en film! Om tid, skjebnens gang og drømmene til to unge mennesker.

Mitsucha og Taki har aldri møtt hverandre. Hun bor på landet og lengter etter storbylivet, han er i Tokyo og ønsker seg et enkelt liv på landet. Alt endres når de en dag plutselig bytter identitet. Hennes sjel har tatt plass i hans kropp og hans i hennes. Er båndet mellom dem sterkt nok til å føre dem sammen?

«Your Name» er den største animasjons-suksessen i Japan siden «Chihiro og Heksene» i 2001.

Filmen lanseres kun i originalversjon (japansk tale og norsk tekst)

«Hoggeren»

«Hoggeren»

«Hoggeren»

Sjanger: Drama/Komedie

Aldersgrense: 9år

Anders (Anders Baasmo Christiansen) vokste opp i Rukkedalen med sterk utbrytertrang. Han skulle ut i verden og aldri se tilbake. Men etter tjue år i Oslo er livet fremdeles ikke på plass. Med en følelse av å ha mistet alt som betyr noe, vender han tilbake til hjembygda og flytter inn i småbruket han har arvet etter sine foreldre. Med øks og nevekraft fordriver Anders dagene med å hogge trær i skogen sin, men han er ingen skogsarbeider. Han har ingen plan for det han gjør, bare et mål om å finne roen i naturen og gi seg hen til det fysiske arbeidet. Idyllen slår raskt sprekker når han møter sine slektninger, som mener han lar arven etter familien gå til spille. De har hver sin tilnærming til hvordan de kan hjelpe sin bortkomne slektning og nekter å la Anders være i fred. Anders føler seg fanget. Heller ikke i naturen kan han bli fri fra seg selv og sin egen fortid.

«Hoggeren» er en mørk, humoristisk og sår skildring av Anders' forsøk på å nullstille livet sitt, med sin søken inn i naturen og det fysiske kroppsarbeidet.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags