I tillegg serverte kveldsmatvertinna jordbær, sjampanje, pølser og forskjellige musikalske smakebiter.

«Kveldsmat i elleVilla» heter sommerens happenings i den idylliske hagen på Tollerodden, der blant annet Oscar Danielsson, Bellmann, Tablå og Al deLoner skal opptre utover sommeren.

En scene og bar «RaBARbra» er satt opp i hagen i anledning kveldsmaten og konsertene. ElleVilla-bestyreren åpnet kvelden sammen med Kari Slaattsveen, kjent fra blant annet radioprogrammene Englefjes, Holger Nielsens metode og TV-programmet Løvebakken. Den velkjente NRK-stemmen er morsom i både radio og TV. På lørdag delte hun scenen med vertinna selv, Elisabeth Holm. Hun hadde mye på hjertet, mange og takke og sørget for at hagegjestene humret godt med sine fine historier og takketaler.

Senere på kvelden fulgte gitarist og sanger Martin Hagfors, det lokale og snart plateaktuelle visepopbandet Tablå og tidligere Midnight Choir-medlem Al deLoner.

Utrolig nok holdt været denne lørdag kvelden. Bare noen få, lette regndråper falt over hageselskapet. Blant de som kom for å nyte jordbær, sjampanje, pølser, musikk og en kjent radiostemme i den idylliske hagen var venninnene Ba Knudsen, Eli Thrane Nielsen, Berit Hem og Britta Kiær. De kom rett fra Herregården og konserten «The Golden Lion Alehouse», og tok desserten på elleVilla, eller vorspielet som de yndet å kalle det.

- Jeg skal feire 70-årsdagen min her på tirsdag sammen med 21 damer. Vi varmer opp til det, så det er et slags lite vorspiel, forteller Berit Hem. Venninnene kjenner godt til Kari Slåttsveen.

- Vi har fulgt henne i blant annet Løvebakken. Det er veldig gøy å få oppleve henne her, syntes venninnene.