Anders og Åsmund er klare for en ny sommer i Pakkhuset

Nytt musikalshow: Anders Gjønnes og Åsmund Gjønnes Tvedten er klare for Pakkhuset igjen. Sammen med gjester.

Nytt musikalshow: Anders Gjønnes og Åsmund Gjønnes Tvedten er klare for Pakkhuset igjen. Sammen med gjester. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Brødrene Anders og Åsmund Gjønnes Tvedten er klare for nye sommerstemninger i Pakkhuset. Denne gangen har de koblet på en tidligere kollega – Eivind Dundas fra Show Off!

DEL

Det er mange som hevder at det blir ikke jul før brødrene Gjønnes Tvedten har sunget jula inn i Tjølling kirke. Mange av de samme tar heller ikke sommerferie før guttene har sunget sommeren inn på Pakkhuset.

Og fra tirsdag er de på plass. En konsert den 4. og to nye påfølgende uke, mandag og tirsdag 10.- og 11. juli.

– Vi måtte legge noen dagers pause mellom konsertene. I fjor opplevde vi at vi måtte sende folk hjem på den siste forestillingen. Det ønsker vi ikke å oppleve igjen, sier Anders Gjønnes som også legger inn et godt ord for multikunstneren på piano, Johannes Winther Farstad.

Ettertraktet pianist

– Den gutten er selvlært, og er en fantastisk fyr som jeg har kjent i 11 år og som etter hvert har fått mange bein å stå på. Han er en av Oslos mest ettertraktede pianister og er også mye brukt som skuespiller, sier Anders.

Helt siden 2009 har brødrene lett etter den ultimate sommerlåten, den med vind i seilene, klump i halsen og saltsmak på leppene.

– Det finnes så mange så vi leter nok forgjeves. Derfor tror vi at noen skal få gå igjen, noen skal vi la ligge og atter andre tar vi om igjen og om igjen, smiler Anders og lover «Air» av Bach, «The Gambler» av Kenny Rogers og Vidvinkel-stevet av Lillebjørn som gjengangere også denne gangen.

Show Off 10-årsjubileum

– Men kanskje det aller koseligste, i alle fall for oss, er å synge sammen med Show Off kompis Eivind Dundas igjen. Vi øvde her om dagen og selv om det nå er 10 år siden sist, satt alt som ei kule. Moro, sier Anders som også lover litt nytt stoff.

Jubileum: Show Off kan feire 10 årsjubileum for sitt første show på Grand hotell. Nå kommer Eivind Dundas på besøk.

Jubileum: Show Off kan feire 10 årsjubileum for sitt første show på Grand hotell. Nå kommer Eivind Dundas på besøk. Foto:

For hva med Josh Grobans «Remember» og Paul Ankas «I've gotta be me»?

– Grobans «Remember» er fra filmen «Troy» og Ankas låt er veldig lik på «My way». Begge er låter jeg tror passer stemmen min bra, og passe utfordrende, mener Anders.

Ellers lover guttene litt av alt, musikalsvisker, klassiske perler og naturligvis – sommerstemninger.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags