– Vi fikk nettopp beskjed fra Albert Lees manager at det norske bluestalentet Magnus Berg blir invitert til å jamme med Albert Lee på scenen i Larvik denne lørdagen, forteller en fornøyd arrangør Anders Buaas.

– Dette er en stor bonus for oss, legger han til.

Les også: Ny gitarlegende til Larvik lørdag

Stort gitarnavn

Lørdag kveld kliner duoen bak Rockekveld Live til med en internasjonal gitarhelt av de sjeldne på Sanden Scene. Albert Lee kommer med fullt band og fullt trøkk!

– Vi får besøk av en levende legende i Larvik og en aldri så liten sensasjon er det også at han kun gjester Larvik i Norge på en omfattende verdensturné. Albert Lee er en gitarist som de fleste gitarentusiaster kjenner godt, og som de fleste andre helt sikkert har hørt, men kanskje ikke merket seg navnet helt. Helt utrolig hvor mange stjerner han har spilt for og med på de drøye 50 årene han har vært proffmusiker, forteller Anders Buaas som sammen med Atle Rasmussen står som arrangør under navnet Rockekveld Live.

Ung mulighet

Den unge bluesgitaristen Magnus Berg får altså muligheten til en egen jam med Albert Lee denne kvelden.

– Jeg kan simpelthen ikke annet enn å la meg imponere av dette stykke debutarbeid fra Magnes Berg. Gutten har jo pinadø alt; musikalitet, attityde, gode og sjølskrevne låter og et bra band! Knall debutskive fra Magnus Berg. Denne karen fortjener all den oppmerksomhet vi kan få gitt ham, og jeg er sikker på at han vil ta bluesverden med storm. Slipp Magnus Berg opp og fram, var en av reaksjonene i bladet BluesNews da unggutten slapp sin plate.