Lørdagens foajékonsert byr på erfaring i alle ledd

ERFARING: Arne Johansen gitar og sang, Inge Grav bass og sang, Petter Ulriksen trommer og sang, Jørn Kragh gitar og sang og Ragnar Bjerkseth orgel og sang er en gjeng erfarne musikere.

ERFARING: Arne Johansen gitar og sang, Inge Grav bass og sang, Petter Ulriksen trommer og sang, Jørn Kragh gitar og sang og Ragnar Bjerkseth orgel og sang er en gjeng erfarne musikere.

Artikkelen er over 1 år gammel

Gratiskonsertene på Sanden scene hver lørdag er alltid populære.

DEL

Foajékonsert på Sanden Scene er stedet der du bare kan stikke innom, høre god musikk, og ofte bli overrasket.

Hver lørdag er det et nytt musikktilbud, og her kommer alt fra kor og korps til unge og eldre musikere. Og det uten at det koster publikum en krone.

Denne lørdagen er det Back In Business Band som står på scenen, altså ikke en av gjengangerne på denne scenen. Selv om de er stappet med erfaring.

– Back In Business Band har et variert repertoar med coverlåter i alle sjangre – fra vår egen ungdomstid, og fram til nå – får det til å rykke i rockefoten hos vårt publikum, sier bassist og sanger Inge Grav fra Stavern.

– Det er inspirerende å spille når også mange godt voksne folk kommer på våre konserter, og sier at de digger musikken, legger han til.

Orkesterets medlemmer spilte sammen i forskjellige Vestfold-band på 60- og 70-tallet. Flere av de i Wantons som spilte til sokkedans i Farrishallen midt på 60-tallet.

– Da vi gjorde comeback for 28 år siden, var Back in Business derfor et naturlig navn, slår han fast.

Bandet består av Arne Johansen gitar og sang, Inge Grav bass og sang, Petter Ulriksen trommer og sang, Jørn Kragh gitar og sang og Ragnar Bjerkseth orgel og sang.

LES OGSÅ: Dukkene Bruse i fyr og flamme vil gi deg et eventyr

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags