Julenatt i Nanset kirke

Tjølling Sangforening: Hvert år lager de en julekonsert sent på kvelden tett oppunder julefeiringen. Nå blir det på fredag.foto: Privat

Tjølling Sangforening: Hvert år lager de en julekonsert sent på kvelden tett oppunder julefeiringen. Nå blir det på fredag.foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Tjølling Sangforening kom i akutt dirigentkrise noen uker før den tradisjonelle Julenatt-konserten. Da stilte korets tidligere dirigent Jens Peter Mikkelsen opp og sa – Vi skal lage Julenatt-konsert.

DEL

– Det er derfor en særlig glede for oss å kunne invitere til nok en Julenatt-konsert. For mange er vår Julenattkonsert blitt en fast juletradisjon. Det er den også for oss som synger i koret. Det blir ikke helt jul uten å ha sunget konsert, sier korets Per B. Hansen.

I år er konserten på en fredag, og de håper det gjør at folk har senket førjulsskuldrene litt, lagt vekk vaskekluten og velger å starte julehelga sammen med koret.

– I år har vi satt sammen et program med mange av korets favoritter. Det blir flere tradisjonsrike, norske julesanger, som «Det kimer nå til julefest» og «Nordnorsk julesalme» av Trygve Hoff, og selvfølgelig litt som er nytt av året for koret, blant annet «Angels we have heard on high». Selvsagt skal koret også synge sitt spesielle arrangement av «Deilig er Jorden», fortsetter Hansen.

– Vår faste juleorganist Johan Wallace, er selvfølgelig med oss i år også. Johan, som opprinnelig er fra Sandefjord, har vært med oss siden 2003. Han er nå kantor i Røyken kirke. Som solist har vi denne gangen med oss dyktige Silje Mikkelsen på fløyte, avslutter han.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags