Aber får varme opp for de store artistene igjen

VARMER OPP: Hedda Brekke Aronssen og Lars Støvland fra Larvik varmer opp med bandet Aber før Lind, Nilsen, Fuentes og Holm går på scenen 22.juni.

VARMER OPP: Hedda Brekke Aronssen og Lars Støvland fra Larvik varmer opp med bandet Aber før Lind, Nilsen, Fuentes og Holm går på scenen 22.juni. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Når de fire herrene Lind, Nilsen, Fuentes og Holm byr opp til megakonsert på Fredriksvern Verft i juni, er det et lokaltungt oppvarmingsband som skal sette fyr på publikum først.

DEL

Bandet Aber, med Hedda Brekke Aronssen i spissen går først på scenen når StavernLive arrangerer storkonsert inne på Fredriksvern Verft i sommer.

Det samme bandet, med flere lokale navn, varmet opp da StavernLive i fjor sommer hadde besøk av Åge Aleksandersen & Sambandet.

LES OGSÅ: Hallelujah! De kommer selvfølgelig også til Stavern i sommer

– Jeg tror det er en nytelse for folk å høre dem. Her er det to fra Larvik og jeg har hørt dem flere ganger. Jeg gleder meg til å ha med dem i dette, forteller Jon S. Jacobsen i arrangøren StavernLive.

Lokale krefter er viktige

– Det er alltid hyggelig å bringe fram noe som kommer fra vårt distrikt. I alle fall med denne kvaliteten. Vi hadde dem med i fjor og tenkte at denne gjengen kan vi ta med flere ganger. Det er bra musikk og folk som kommer vil gjerne prate litt sammen, sette seg for kvelden og samtidig ha god musikk mens de venter på hovedkonserten, slår arrangøren fast.

Når det gjelder selve hovedkonserten tror han folk kan glede seg skikkelig.

– Det har vært veldig gode kritikker der Lind, Nilsen, Fuentes og Holm har vært så langt. Så her kan vi bare glede oss, avslutter Jacobsen som håper på 1.500 publikummere.

Det kommer sannsynligvis enda et band til denne festkvelden.

(saken fortsetter under bildet)

ABER: Hedda Aronssen (vokal), Lars Støvland (keys),  Eivind Molden Norseng (gitar) og Oliver Hardaker (trommer)

ABER: Hedda Aronssen (vokal), Lars Støvland (keys), Eivind Molden Norseng (gitar) og Oliver Hardaker (trommer) Foto:

Solid popmusikk og singel ute

Aber er et Oslo-basert popband bestående av Hedda Aronssen (vokal), Lars Støvland (keys), Eivind Molden Norseng (gitar) og Oliver Hardaker (trommer).

Med mye erfaring fra hver sin kant av musikkmiljøet i Oslo og London kom bandet sammen i 2016 for å lage solid popmusikk.

Nå gleder bandet seg til enda en gang å varme publikum i Stavern.

– Det er kjempegøy og vi gleder oss. Jeg er veldig stavernspatriot og gleder meg til å spille hjemme. Dette er en kjempefin konsertarena. Der nede i gresset. Jeg tror det blir en skikkelig festkveld, sprudler Hedda B. Aronssen som alltid.

For to uker siden slapp bandet singelen «Gold».

– Vi hadde slippkonsert i Oslo, utsolgt. Det var gøy. Nå jobber vi fremover mot festivaler i sommer, forklarer hun og røper at det kommer mer.

De slipper også en singel til i slutten av juni.

– Det blir sommerlåten vår. Det passer å slippe den før konserten i Stavern, avslutter hun.

LES OGSÅ: Folksomt på Stavernlive: – Helt fantastisk med tilbud i Larvik i sommer

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags