Gå til sidens hovedinnhold

Lager store konserter i Stavern, Nevlunghavn og Kjærrafossen

Artikkelen er over 3 år gammel

Åge Aleksandersen, Bjørn Eidsvåg, Kim Larsen, CC Cowboys og Dire Straits Experience er bare noen av artistene Jon S. Jacobsen frister med kommende sommer.

Jon S. Jacobsen i Stavernlive vil være arrangør for hele kommunen. I sommer inviterer han til Stavern Live, Nevlunghavn Live og Kjærra Live.

– Vi starter sankthansaften i Kjærra Fossepark med stort bål og Lågamat. På scenen har vi Bjørn Eidsvåg med band. Og det er bare begynnelsen på kvelden, sier Jacobsen som gjennom flere år har arrangert konserter.

– Vi starter med en mer familievennlig kveld, men fortsetter med party utover kvelden. Da kommer det et band med litt mer bygdekultur. Noe i gata Byting eller lignende, forklarer han.

LES OGSÅ: Fortryllende aften i Kjærra

Stort i Havna

Helgen etter er det Nevlunghavn Live som skal by på et etterspurt gjenhør.

– Da kommer CC Cowboys. De har publikumsrekorden i Havna med neste 3.000 besøkende. Vi skal alltid ha to band på konsertene våre denne sommeren, men akkurat i Havna er det litt tidlig å røpe hvem det andre bandet blir, sier Jacobsen.

LES OGSÅ: CC Cowboys rocket Nevlunghavn

Doble dager i Stavern

Stavern Live er inne i sitt tredje år og har ligget på i overkant av 1.000 publikummere på konsertene.

– Hit kommer Åge Aleksandersen og Sambandet 6. juli. Og vi forlenger kvelden med partybandet Loveshack. Dagen etter tar vi tilbake Dire Straits Experience som var her i fjor. Av de 600 konsertene jeg har vært på, er dette det beste jeg har hørt, sier arrangøren som jobber med en skikkelig overraskelse på scenen samme kveld.

– Dette skal bli en skikkelig feelgood-helg, lover han.

Så tar de en frihelg fordi de har mye oppdrag med det han egentlig jobber med. S. O. S Security.

– Disse konserten er avlastning for hodet, ler han og smeller til med Kim Larsen & Kjukken den 28. juli.

– Der blir det også en overraskelsesartist etterpå, og i tillegg jobber vi nå for å få på plass artister til dagen før, så vi får en hel helg, avslører han.

– Nå blir vi jo nye Larviks svar på festspillene med tre arenaer, og vi jobber med å få til enda en arena fra 2019, avslutter han.

LES OGSÅ: Kim Larsen rocket Bøkeskogen

Kommentarer til denne saken