Unike opplevelser for alle

KONSERT: Lena Maria Vendelius har konsert i Berg arbeidskirke 8. juni.

KONSERT: Lena Maria Vendelius har konsert i Berg arbeidskirke 8. juni. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

CAMP UNIK, som arrangeres i Gurvika, Nevlunghavn 8.–10. juni, ønsker å bidra til å hjelpe mennesker med utviklingshemning til å følge sine drømmer, uttrykke og utvikle sine evner og gaver.

DEL

InnsendtNoe av helgens program er åpent også for dem som ikke er påmeldte. Det gjelder to konserter, én fredag og én lørdag, og i tillegg gudstjenesten søndag.

Konsert i Berg arbeidskirke
Lena Maria Vendelius, som har konsert i arbeidskirken 8. juni kl. 19:00, er født uten armer, og med et bein kortere enn det andre. Men hennes handikap har ikke stoppet henne i å lykkes både med det ene og det andre. Hun har konkurrert på høyt nivå som svømmer. I tillegg er hun kjent både som sanger og munn- og fotmaler. Hun er utdannet ved Stockholms Kungliga Musikhögskola. Musikkstilen hennes er variert; hun synger både gospel, jazz, country og klassisk.
Hun har holdt konserter i store delen av verden: i hjemlandet Sverige selvsagt, i USA, men de fleste konsertene har vært i Japan, Singapore og Thailand der hun har gjort cirka 60 turneer.
Vendelius har gitt ut cirka 50 plater.

Hjelper barn i Thailand
Lena Maria har også startet en stiftelse i Thailand med oppdrag om å ta seg av fysisk handikappede barn som har havnet utenfor det sosiale nettverket. Vendelius er dessuten engasjert som foredragsholder med fokus på menneskeverd, identitet og livskvalitet.
Visjonen for hennes virksomhet er å jobbe for en verden og et samfunn der alle føler seg elsket og der alle er involvert.
Fredag kveld kan alle få møte denne talentfulle og engasjerte artisten i Berg arbeidskirke.

Trygve Skaug
Lørdag blir det utekonsert i Gurvika. Da er det Trygve Skaug som står på programmet. Han er en populær artist og poet, med varme og humor. Han har utsolgte konserter over hele Norge.

Gudstjeneste med mangfold
Gudstjenesten i Berg arbeidskirke 10. juni, er også et samarbeid med CAMP UNIK. Deltakerne på CAMP UNIK skal delta med sang, musikk og drama. Spesialprest for inkluderende kirkeliv, Rune Rasmussen, er dagens taler. Her er alle velkomne, og her er det ingen inngangspenger.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags