Halsen ungdomskorps lager ny stor opplevelse

STORSLÅTT:

STORSLÅTT: Foto:

I år er det musikkorpsenes år, og Halsen Ungdomskorps gjør som de pleier. De lager en skikkelig og annerledes korpskonsert med spennende sangsolister.

DEL

Halsen Ungdomskorps vil også være med på å markere Musikkorpsenes år 2018 under parolen «Hei på korpsene, gi dem applaus!»

– For Halsen Ungdomskorps er det viktig å gi et tilbud til alle generasjoner. I skjønn forening er disse med og bidrar med stor aktivitet året rundt gjennom et godt og inkluderende miljø med musikalsk utvikling og spilleglede i fokus.

– Et viktig element er at svært mange av korpsets medlemmer bidrar i ulike grupper og komiteer til korpsets beste. I tillegg har korpset alltid et større musikalsk prosjekt som et viktig felles mål som bidrag til Larviks kulturliv, forteller korpsets Magne Glittum som selvfølgelig byr på et stort musikalsk prosjekt nå i vår også.

LES OGSÅ: Frank Eliassen takket av etter 25 år – en verdig og morsom avslutning

Fyller Bølgen

I 2018 har korpset et stort høydepunkt 7. april med gjennomføring av konserten «Takes Two To Tango» i Bølgen kulturhus.

– HUK vil denne gangen presentere to av Norges beste stemmer på sitt område – Majken Christiansen og Odd René Andersen, forteller Glittum.

Sammen har de komponert en konsert av musikk fra forskjellige sjangere som jazz, storband, funk, soul og latinamerikanske rytmer i en meget spennende sammenstilling.

 – Kjente numre fra artister som bl.a. Michael Bublé og Stevie Wonder danner rammen rundt denne konserten med konsertens tittel – Takes Two To Tango – i en duett med våre to solister. Her får du en kveld du sent vil glemme i beste HUK stil, lover korpset.

Et publikum som trives er vår beste inspirasjonskilde. Slik ønsker vi å bidra til Larviks kulturliv som et godt underholdningsorkester.

(saken fortsetter under bildet)

FLOTT SKUE: En viktig ingrediens på nasjonaldagen er korpsmusikk. Her ser vi Halsen ungdomskorps 17. mai.

FLOTT SKUE: En viktig ingrediens på nasjonaldagen er korpsmusikk. Her ser vi Halsen ungdomskorps 17. mai. Foto:

LES OGSÅ: Halsen Ungdomskorps arver hus verdt over tre millioner kroner

Leter etter utfordringer

Halsen Ungdomskorps teller rundt 55 medlemmer og ble stiftet høsten 1931. De har siden dette vokst til å bli et velkjent innslag innen publikumsvennlig underholdningsmusikk i Larvik og omegn.

– Korpset prøver stadig nye musikalske sjangere for å få utfordringer og noe å strekke seg etter. Vi har hatt konserter i Bølgen Kulturhus, Sliperiet kultursenter, Munken kino, Bøkeskogens friluftsscene, Tjølling Kirke, Larvik Kirke og ikke minst Østre Halsen kirke, sier Glittum.

I tillegg har de hatt opptredener en rekke steder i Larvik kommune og på Østre Halsen spesielt.

– Av artister vi har hatt med oss opp igjennom årene kan vi nevne: Elizabeth Andreassen, Thor Endresen, Anders Gjønnes, Maria Merethe Trøen, Camilla Trøen, Ole Børud, Nils Mathisen og Sondre Bratland for å nevne noen.

Korpset har i tillegg en filosofi å bidra til å slippe til unge talenter som solister ved passende anledninger.

– Vi er en sosial og humørfylt gjeng, som setter det sosiale aspektet like høyt som det musikalske. Vår filosofi er å spille musikk for folk flest, og være en positiv og sprudlende bidragsyter i kulturlivet i Larvik og omegn.

De har øvelser i korpsets eget hus – Musikkhuset på Østre Halsen – torsdager. Dirigent og musikalske leder er Thor Petter Thomsen.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags