Gå til sidens hovedinnhold

Har du lyst på et Drømmestipend?

Artikkelen er over 3 år gammel

I så fall bør du melde din interesse nå.

Hundre nye kulturutøvere skal i perioden mai-juni 2018 få til sammen 1,5 millioner kroner i form av Drømmestipendet 2018. Nå er jakten på gode Drømmestipendkandidater i kommunene i gang

I 2018 utdeles Drømmestipendet for 15. gang av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, og i jubileumsåret er det to store nyheter knyttet til utdelingen:

Stipendbeløpet økes fra 10.000 kroner til 15.000 kroner, og dermed er det altså hele 1,5 millioner kroner i potten de hundre stipendmottakerne skal dele. Videre kan hver kommune nå nominere så mange utøvere de ønsker, fordelt på kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

LES OGSÅ: Rebecca fikk Drømmestipend

Tidligere var antallet nominasjoner begrenset til sju, og maksimalt én nominasjon per kategori fra hver kommune. I kommunene gjennomføres et grundig juryarbeid før det nomineres.

Alle som ønsker å bli vurdert som drømmestipendkandidater oppfordres til å ta kontakt med kulturskolen i egen kommune så fort som mulig for å få mer informasjon om frister osv.

LES OGSÅ: To Drømmestipend til Larvik

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.