Galleriene i Stavern er åpne alle søndager hele året

GAMMEL OG UNG: Elias Nyegaard Michelsen er den yngste faste utstiller med sine bilder i galleriet til bestefar Fritz Helge Nyegaard i Steinbrakka.

GAMMEL OG UNG: Elias Nyegaard Michelsen er den yngste faste utstiller med sine bilder i galleriet til bestefar Fritz Helge Nyegaard i Steinbrakka. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mange tror kunstutstillingene i Stavern bare er noe som skjer i påsken, på sommeren og høstutstillingen. Men det er ikke helt sant.

DEL

– Ta en kulturell tur inn til alle de faste utstillerne inne på Fredriksvern verft! De har åpent hele året, hver søndag og hver dag i sommer. Selvfølgelig også i forbindelse med påske- og høstutstillingene, forteller gruppen Kunst og kultur i Stavern som står for koordineringen av utstillingsaktiviteten.

Skulle du ha lyst til å delta på utstilling med egne arbeide, er det også mulig.

LES OGSÅ: Midtgaard med fele- og papegøyemotiver

– Nå er det mulig å gå inn på nettsidene til Stavern Kunst og Kultur og søke om plass/antakelse til utstillingene vi arrangerer i noen år fremover, for dem som ønsker det, sier de også.

De faste utstillerne i Stavern er konsentrert i Steinbrakka og noen andre lokaler i nærheten.

Her finner du blant andre navn som Per Hoel, Jan Olav Forberg, Fritz Helge Nyegaard, Hege Elisabeth Haugen, Linda Oloey, Annegi Eide, Trond Fredriksen, Ole Krongaard, Erik Skjøldt, Benita Tornholm, Marianne Mehl og flere.

LES OGSÅ: Påskeutstillingen kommer trolig til å endre Williams liv for alltid

FAST: Hege Elisabeth Haugen har fartet verden rundt, men trives godt med sitt atelier i Steinbrakka på Fredriksvern Verft.

FAST: Hege Elisabeth Haugen har fartet verden rundt, men trives godt med sitt atelier i Steinbrakka på Fredriksvern Verft. Foto:

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags