Gå til sidens hovedinnhold

Little Steven kommer til Langesund

Artikkelen er over 3 år gammel

LANGESUND: Little Steven og hans Diciples of Soul står på storscenen i hagen lørdag 21.juli.

(Telemarksavisa)

Det melder Wrightegaarden i en pressemelding.

Little Steven spilte for over 100 000 mennesker med Bruce Springsteen i Frogner Parken i 2016, i fjor var han blant hovedattraksjonene da Notoddens bluesfestival markerte 30 års jubileum – og i sommer er det altså Wrightegaarden og Langesund som gjelder for den populære artisten.

- Helt rått! stråler Wrightegaardens, Andreas Kristiansen.

- Dette er en verdenskjent artist som topper et sommerprogram vi allerede var veldig fornøyd med. Det var jubel på kontoret da vi endelig fikk navnet hans på plass, uttaler han i pressemeldingen.

Tror på full hage

Little Steven er mest kjent som Bruce Springsteens høyre hånd og gitarist i E Street band gjennom mange år, men har også en lang og solid karriere bak seg som soloartist, låtskriver og skuespiller i blant annet Sopranos.

- Han slapp blant annet et nytt album i fjor høst, hvor han tolket låter han har skrevet for andre artister. Jeg tror fansen hans vet hvor stort dette besøket er, og vil valfarte til Langesund.

Blitt en norgesvenn

Etter å ha spilt hovedrollen i serien Lillyhammer har Little Steven flere ganger uttalt at han har blitt oppriktig glad og forelsket i Norge, og han har besøkt flere byer og konsertscener. Både som artist og blant publikum.

- Jeg vet ikke om han har vært i Langesund før, men hvis han har forelsket seg i Norge tidligere vil nok et Wrightegaarden i sommersol få den forelskelsen til å blusse kraftig opp.