Larvik har kuppet årets trebåtfestival

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tiden nærmer seg Norges viktigste kystkulturarrangement i Risør, og for Larvik og Vestfold vil årets festival få en stor lokal vinkling. Sjeldent før har trebåtfestivalen hatt så mange linker til Vestfold.

Kon-Tiki, Jarle Andhøy, Louis Jacoby og en rekke Colin Archer fartøy er bare noen av festivalens trekkplaster i år. Alle fra Larvik. Og slik vil det gå slag i slag gjennom hele festivalen. Byen vil få mye omtale. Så de som har sitt hjerte i Larvik vil trolig fryde seg under årets festival i Risør.

Helt fra Kon-Tiki kommer seilende inn til Risør på torsdag formiddag med Thor Heyerdahl jr om bord, via innseilingen av den russiske fregatten «Shtandart» med skipper Jarle Andhøy på fredagen, og konserten med Louis Jacoby og Lars Martin Myhre på fredagskvelden blir stikkordet Larvik. I tillegg er det påmeldt en rekke flotte fartøy med sine røtter i den gamle sjøfartsbyen.

- Når man arrangerer Norges viktigste kystkulturarrangement er det bare naturlig at Larvik får både omtale og fokus, sier festivalleder Odd Sverre Aasbø. Byen har røtter og tradisjoner som en av kongerikets viktigste sjøfartsbyer. Derfor vil naturligvis Larvik være sentral i en slik festival.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags